Leden

Groot

Marielle Groot

Lifecoach, Loopbaancoach en Business coach - EIA Practitioner (NOBCO/EMCC) en Register Loopbaanprofessional (RL-keurmerk)
badge RLP
 • Loopbaanontwikkeling
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Re-integratie
 • Werkfit trajecten
 • Outplacement
 • Stress en burnout begeleiding
 • Studiekeuze begeleiding
 • Beroepskeuze begeleiding
 • Sollicitatiebegeleiding
 • Ontwikkeling loopbaanbeleid

Contact

 • +31612293705 (werk)

http://www.grootincoaching.nl

Jacob van Heemskerckstraat 29 2041 HA ZANDVOORT

Verander je mindset, vergroot je mogelijkheden

Geboren in Amsterdam, maar sinds 1985 al inwoner van Zandvoort. Ik heb mijn hart verloren aan de zee en het strand, maar ben met regelmaat nog te vinden in Amsterdam of Haarlem waar ik tevens gewerkt en gestudeerd heb.

Na het behalen van mijn Bachelor's Degree in 2005 heb ik voor meerdere bedrijven en organisaties mogen werken in sales, marketing en management functies. De rode draad door mijn leven is het coachen van mensen op zowel privé als zakelijk vlak. Mensen begeleiden en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en uit de organisatie waar zij werken.

Sinds 2017, na het succesvol volgen van de professionele Post-HBO coachopleiding Coach Intensive bij NONONS opleidingen, voorheen Coach020 (NOBCO/EMCC EQA-accreditatie op Practitioner niveau), ben ik officieel werkzaam als Life, Business en Loopbaancoach.

Met regelmaat volg ik intervisie, lezingen, cursussen, workshops en masterclasses op het gebied persoonlijke ontwikkeling en coachingsvaardigheden. Zo houd ik mijn kennis bij en breid ik deze uit. Klik hier voor een overzicht.

Sinds september 2020 heb ik mijn European Individual Accreditation (EIA) keurmerk, NOBCO/EMCC Practitioner Coach. De EIA is een Europees erkende kwalificatie, die aangeeft dat iemand die als professionele coach werkt, over het juiste niveau van deskundigheid beschikt en dit effectief toepast in zijn of haar beroepsuitoefening. De EIA stelt hoge normen en wordt algemeen erkend als een kwaliteitskeurmerk op het gebied van
coaching. Sinds december 2020 heb ik ook mijn erkenning bij de Noloc behaald als Register Loopbaanprofessional.

Door mijn jarenlange werkervaring binnen verschillende bedrijfsculturen te combineren met mijn passie en interesse in het coachen van mensen heb ik een ijzersterke basis weten te leggen om bedrijven en organisaties te helpen om het beste uit zichzelf en hun werknemers te halen.

Mijn werkwijze als coach wordt getypeerd als doelgericht, probleemoplossend, motiverend, doortastend, inlevend, praktisch en tailormade.

Heb jij een vraag of thema waar je tegenaan loopt in je leven en kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met mij op! Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Een kennismaking kan online plaatsvinden, bij mijn praktijkruimte aan huis in Zandvoort of op het strand in Zandvoort (aan Zee)!