Leden

Zanden

Olga van der Zanden

Eigenaar
badge RLP
  • Loopbaanontwikkeling
  • Talentontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Outplacement
  • Stress en burnout begeleiding
  • Sollicitatiebegeleiding

Contact

http://www.MiRa-Coaching.eu

Levendaal 6 6715 KK EDE

De juiste kijk op mens en werk

In alle lagen van een organisatie is het van belang als werknemers professioneel en persoonlijk tevreden en gelukkig zijn met hun werk. Zowel individueel als in teamverband levert dit de beste resultaten.
Daar geloof ik in als coach, en daar zet ik me voor in. Het gaat dan bijvoorbeeld om het verbeteren van werkrelaties of het verhelderen van werkprocessen of communicatielijnen binnen teams . Ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers helpt enorm om meer werkplezier en daardoor verbeterde effectiviteit te bewerkstelligen.
Mijn managementervaring gecombineerd met diverse coachingstechnieken zet ik daarvoor daadkrachtig en creatief in. Ik verbind organisatiedoelstellingen en persoonlijke doelstellingen met elkaar: wat vraagt de organisatie van een medewerker, wat biedt die medewerker, wat hebben medewerkers en organisatie nodig, en hoe bereik je samen het meest optimale resultaat.
Loopbaancoaching, carrièrecoaching, noem het zoals je wilt: alle vragen die je hebt die met je werk, kun je aan mij stellen: ambitie waarmaken, verbeteren relaties/communicaties, balans werk/privé, omgaan met werkdruk/-stress,.
Verder heb ik tegenwoordig ook veel te maken met de gevolgen van rouw en verlies, dat ook doorspeelt op het werk. Ook hierbij kan coaching erg effectief zijn.

Speciaal aandachtsgebied: geüniformeerde beroepen. Door mijn ervaring bij Defensie (KMA; diverse officiersfuncties bij de Koninklijke Landmacht) coach ik graag binnen geüniformeerde diensten: ik spreek de taal, begrijp de speciale positie en de bijzondere uitdagingen.

Naast coaching binnen organisaties coach ik ook particulieren. Daarbij stimuleer ik mensen om positieve veranderingen in hun leven te bereiken, of weer balans te vinden na wat voor ingrijpende gebeurtenissen dan ook (zoals de gevolgen van rouw en verlies).

Het is mijn passie om mensen te ondersteunen in het realiseren van hun doelstellingen. Ik laat mensen ontdekken dat er meer mogelijk is dan ze denken. Zet je capaciteiten zodanig in, dat je - professioneel en persoonlijk - effectief en toegewijd bent aan voorliggende taken en doelstellingen, zodat je voldoening, erkenning en betrokkenheid ervaart.