Leden

Put

Ton Put

Loopbaancoach, studiekeuzeadviseur, eigenaar
badge RLP
  • Loopbaanontwikkeling
  • Talentontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Re-integratie
  • Re-integratie tweede spoor
  • Outplacement
  • Studiekeuze begeleiding
  • Beroepskeuze begeleiding

Contact

  • 0630318195 (mobiel)
  • +31630318195 (werk)

http://www.carrierecoach.online

Ben Goerionsingel 38 6716 GJ EDE

Levert jou(w) toegevoegde waarde

Vastgelopen en wat nu? Kost werk energie? Verlies je het plezier? Is er privé wat veranderd waardoor het werk je zwaar valt? Zoek je een onafhankelijk luisterend oor?

Ik laat mensen zichzelf terugvinden. Help ze weer om toekomstgericht te gaan denken. Welke kansen zijn er voor jou? Ik doe kwaliteitenonderzoek per individu (kan ook voor een bedrijf), persoonlijkheidsanalyses en marktanalyses.
Leer jezelf beter kennen. Tank weer zelfvertrouwen. Wat is er nodig om de organisatie en de mensen toekomstbestendig te maken.
Ik geloof in een goede werk-privé-leren balans. Ik help bedrijven, maar ook alle werknemers, studenten of werkzoekenden.

Met mijn Loopbaancoach4u & Carrièrecoach.online wil ik helpen nieuwe doelen na te streven, help ook graag om ze te realiseren. Mijn rode draad: Een succesvolle instroom, doorstroom en uitstroom van mensen. Terugkerend fenomeen: Is het gras bij de buren wel groener? Welke organisatiecultuur past jou het beste? Denk ook aan omgevingsfactoren waar bijv. iemand met autisme last van kan hebben. Wat zijn jouw loopbaanankers? Wat heb jij er voor over om succesvoller te zijn?

Ik bied re-integratiebureaus/ arbodiensten/ werkgevers de mogelijkheid 2de Spoor trajecten bij mij onder te brengen. Die pak ik of alleen of in samenwerking met z'n bureau/ dienst op, hierbij ga ik voor maximale klanttevredenheid. Ik onderzoek de kwaliteiten en ga voor onderscheidende kwaliteiten. Ik bezoek de mensen thuis of spreek op "neutraal" terrein af. . Ik huur o.a. in Gelderland, Utrecht en Twente via Coachhuis bespreekruimtes. Ik ben analytisch, enthousiast, inspirerend, luister goed, vraaggericht, humor, ontspannen in gesprek, persoonlijk en wil altijd efficiënter werken, kwaliteit leveren, optimaliseren. Praktijkgericht, niet zweverig. Doorpakken, niet te snel opgeven. Op succes en meer welzijn gericht.

Voor werkgevers werkt mijn aanpak kostenbesparend en geeft inzicht in de huidige en toekomstige situatie. Is uw organisatie voldoende flexibel als u naar de sterk veranderende markt of arbeidsmarkt kijkt? Behoud personeel en laat uw personeel op de toekomst voorbereid zijn. Ik kan allerlei assessments inzetten en vind vooral dat persoonlijke gesprekken met u en medewerkers kwaliteit verhogend werken. Geen standaard eenheidsworst maar maatwerk met oog voor wensen en unieke eigenschappen van een ieder. Ik kan meedraaien, maar ook een aanjager zijn. We bepalen samen met maatwerk en duidelijke afspraken vooraf hoe en wat. We managen direct onze wederzijdse verwachtingen. Uiteraard tegen scherpe tarieven! Ik ben bevoegd voor loopbaan- en ontwikkeladviezen zoals in SLIM.