Leden

Poortvliet

Esther Poortvliet

Loopbaancoach
  • Loopbaanontwikkeling

Contact

  • +31623950772 (mobiel)

http://www.estherpoortvliet.nl

Joan Maetsuykerlaan 24 2024 AS HAARLEM

'it's never too late to become who you might have been'

Balans, verbinding, orde en positiviteit, dat zijn voor mij belangrijke waardes in het leven. Zo probeer ik zowel mijn loopbaan als mijn privéleven in te richten. Ik kan jou helpen ook te leven naar jouw waardes!

Ik ben Esther Poortvliet, wonend in Haarlem met mijn gezin. Ik heb bijna 15 jaar in verschillende HR en Management rollen gewerkt en heb daarnaast een Master Management Culture & Change afgerond en de geaccrediteerde Coachopleiding gevolgd bij Nonons in Amsterdam. Ik ben een opgeleid en ervaren coach en aangesloten bij NOBCO en NOLOC. Bovenal ben ik mama van een tweeling die in 2015 is geboren.

De plek voor professionals die aan de slag willen met Loopbaan Coaching, om grip op het drukke leven (terug) te krijgen. De professional die zijn prioriteiten ziet verschuiven of die uit balans is door het combineren van carrière en gezin.

Ik bied jou orde in de chaos, frisheid in het hoofd, praktische handvatten, en inzicht in mogelijkheden maar ik bied je ook inzicht in je belemmerende overtuigingen, zodat jij zelf de verandering kan brengen en in de regiestoel zit van jouw leven!

Jij kunt de eerste stap zetten naar verandering door te starten met coaching.

Een verandering vraagt om een andere mindset, de juiste begeleiding en tools, én tijd. Ik kan mij zo voorstellen dat je daarom niet van het een op het andere moment besluit of coaching iets voor jou is. Daarom bied ik een gratis intake gesprek aan.

Tijdens deze intake identificeren we je behoefte, en stellen vast waar je knelpunten ervaart in je huidige loopbaan. Ook bespreken we de (dis)balans en jouw ontwikkelingsmogelijkheden.

Ik kan je op meerdere manieren coachen:
* Loopbaan Check-up – Ik heb nu hulp nodig bij een loopbaan check-up - losse of per sessie
* Loopbaan Coaching – Ik weet niet wat ik wil, maar het moet wel anders - traject van meerdere sessie

Dus… maak jij de eerste stap door een afspraak met mij in te plannen?

Tot snel! Esther