Leden

Freijsen, RL

Ria Freijsen, RL

Zelfstandig ondernemer
badge RLP
  • Loopbaanontwikkeling
  • Talentontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Re-integratie
  • Werkfit trajecten
  • Outplacement
  • Stress en burnout begeleiding

Contact

  • +31206452908 (vast)
  • +31624733202 (mobiel)

http://www.talentwerk.nl

Chirurgijn 23 1188 DK AMSTELVEEN

Maak werk van je talent

MAAK WERK VAN JE TALENT
Wil jij je talenten ook serieus nemen en op zoek gaan naar wat echt bij je past? Maak er dan werk van en pak het op! Ga op zoek naar wat je echt wilt, wat je kwaliteiten zijn en waar die het beste tot hun recht komen.

Je kunt natuurlijk ook met andere (levens)vragen zitten, zoals: Hoe voorkom ik een burnout? Hoe herstel ik op een gezonde manier van mijn burnout? Hoe ga ik om met gedoe op het werk of privé? Hoe voorkom ik dat ik (opnieuw) vastloop? Hoe kan ik meer zelfvertrouwen ontwikkelen?

Als je graag aan de slag wilt met jezelf of met je werk, bel of mail me dan gerust voor een (gratis) oriënterend gesprek. Je bent van harte welkom! 06 – 247 33 202 | riafreijsen@talentwerk.nl | www.talentwerk.nl

Mijn hart gaat uit naar individuele coaching en loopbaanbegeleiding van hoger opgeleiden. Daar heb ik inmiddels ruim 25 jaar ervaring mee opgedaan, met veel plezier! Door die jarenlange coachervaring kan ik mensen met uiteenlopende vragen, achtergronden en branches goed begeleiden. In de afgelopen jaren waren dat er ruim 450, werkzaam in verschillende sectoren: zorg, overheid, cultuur & media, onderwijs, zakelijke dienstverlening en kinderopvang. Ook particulieren zijn van harte welkom.

Gesprekken voer ik in mijn spreekkamer of wandelend in de natuur.

Mijn klanten zeggen over mij, dat ze enthousiast zijn over mijn inspirerende begeleiding en grote betrokkenheid. En dat ze blij zijn met de eyeopeners en inzichten die ze opdoen. Ze maken stappen in hun ontwikkeling en/of loopbaan omdat ik hen op een andere manier naar zichzelf of naar hun situatie laat kijken. Door de vragen die ik stel stimuleer ik hen tot zelfreflectie en tot het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Na mijn studies personeelswerk en kunstgeschiedenis volgde ik opleidingen op het gebied van loopbaanbegeleiding, persoonlijke coaching, teamcoaching en leiderschap. Verdieping vond ik in de Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), systemisch werk, oplossingsgericht coachen, natuur/wandelcoaching.

Ik ben gecertificeerd loopbaanprofessional bij de Noloc. Binnen de Noloc ben ik actief als mentor en assessor. Als mentor begeleid ik loopbaanprofessionals die zich willen (re)certificeren. Als assessor toets ik portfolio's in het kader van (re)certificering. Tijdens supervisiegesprekken ondersteun ik coaches en loopbaanprofessionals die professioneel en persoonlijk willen groeien in hun vak.

Ik ben tevens gecertificeerd EMDR-therapeut Volwassenen.