Leden

Hedel

Alexander van Hedel

Mindful Perspectief loopbaan, carrière en leven

Contact

  • +3154706070735470607 (vast)
  • 0611700795 (mobiel)

http://www.mindfulperspectief.nl

Broekkant 9 5482 VJ SCHIJNDEL

Je carriere en Loopbaan is 'De kracht van werk’ - ‘Daar word je beter, vitaler, gezonder en trotser van’.

Alexander is loopbaan en reintegratie coach / casemanager . heeft zijn loopbaan adviseurs opleiding gevolgd bij VISTANOVA en vervolg coaching bij onderandere InterCoach (M.BZK) Heeft de opleiding gevolgd voor Grip op Verzuim bij CS-Opleidingen. Alexander gelooft in "de kracht van menensen en werk',. Hij is de trotse eigenaar van MindfulPerspectief.nl Advies coaching en begeleiding en (co)founder BCB-Groep, adviesorgaan voor ondernemers op het gebied van HR, Coaching, begeleiding en trainingen. Alexander heeft met zijn partners een landelijke dekking voor deskundig advies, coaching en training. Deze samenwerking wordt gevormd door samenwerkingsverbanden met professionals van BCB-Groep.nl, VitaliteitsGroep (Stress, angst, burn-out), Power4People, R.O.C. en It's Just Therapy.nl.
MindfulPerspectief.nl met de Coach voor 'doorzetters' Alexander, helpt je angsten te elimineren je te ontwikkelen en laat je groeien in je ideale loopbaan, carrière en leven. Fijn weer aan het werk, moeiteloos solliciteren, geen sollicitatie-angst meer. Stevig in je schoenen staan, persoonlijke effectiviteit. Wij helpen je hiermee.
Alexander studeerde bedrijfskunde aan de hogeschool Avans en Master NLP & Coaching bij SenSolid en Loopbaancoaching bij NovaVista School voor de loopbaan & leiderschap professional, bovendien is Alexander Mindful Run instructeur, Master BurnOut coach bij de VitaliteitsGroep en werkzaam Bij Power4People als preventie, mobiliteit en verzuim en re-integratiecoach

Alexander is echt een doorzetter, een van de voorbeelden waarin hij dit heeft laten zien is Nepal, de Himalaya waar hij succesvol heeft deelgenomen aan de expedities en uitdagende en grensverleggende trekkingen. Motto, wat beweegt een mens en tot wat is een mens in staat en wat maakt de mens sterker om zijn doelen te bereiken. Heb jij (n je jongere) je opleiding, baan, je onderneming als topsport bedreven? Alles aangepakt waar je maar kon. 200% gegeven, steeds nieuwe uitdagingen aangegaan, steeds grenzen verlegd? En voelt het in het hier-en-nu plots toch anders! En denk je nu dat je er alles al aan hebt gedaan? Je passie lijkt toch weg te appen, je ziet nu geen weg naar nieuwe uitdaging meer en je weet het, je moet nog zo lang! Wat nu....? Wacht niet te lang! Neem met Alexander contact op en leg je hulpvraag voor, binnen 24 uur heb je al een intakeafspraak. Alexander helpt je op weg om je ideale carrière, energie, vrijheid en leven een boost voorwaarts te geven, zodat je zelfstandig duurzaam weer verder kunt! Elk traject is laagdrempelig en start bij Alexander met luisteren: wat is de situatie, welke vraag heb je, hoe zou je geholpen willen worden en wat zijn je verwachtingen? Vervolgens gaan we je kwaliteiten in kaart brengen, je talenten ontdekken, wat kun je, waar liggen je interesses, waar krijg je energie van en wat is je loopbaandoel? Wanneer gewenst help ik je om je kansen op de arbeidsmarkt verder te vergroten denk aan je CV, presenteren, solliciteren en gesprekstechnieken. Hij helpt je stress en angsten weg te nemen zodat je fit en vol vertrouwen aan de sollicitatietafel komt te staan. Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met mij op.06-11700795 info@mindfulperspectief.nl.
TIP: Ook in het weekend en avonduren bereikbaar! Zeker als het om stress, angst en burn-out signalen gaat.
Liever online inschrijven, kopieer deze link en plak deze in de adressenbalk van Google: https://www.mindfulperspectief.nl/contact

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt
  • Vereniging
  • Wetenschap

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • LVSC
  • Overig