Leden

Reuhl

Susanna Reuhl

Zelfstandig ondernemer
badge RLP

Contact

  • +31681754317 (vast)
  • +31681754317 (mobiel)
  • +31681754317 (werk)

http://www.100procentik.nl

Emmastraat 30 2595 EJ 'S-GRAVENHAGE

Wij helpen je ontdekken, kiezen en vinden welke baan past!

Wij zijn op een missie om jou te helpen met het verkennen en bewandelen van (her) nieuwde loopbaanpaden. Omdat dromen mooi is maar keuzes maken en doen beter. Een duidelijke richting in je carrière kan je voor de nodige uitdagingen stellen. Wij helpen je met alles wat we in huis hebben. Met "oude" en "nieuwe" technieken en zetten in wat werkt voor JOU!

Susanna is gepassioneerd loopbaan en burnoutcoach met specialisme de neurohormonale herstelbegeleiding bij burnout.
Zij begeleide, trainde en coachte de afgelopen 20 jaar met succes, honderden vakprofessionals en leidinggevenden in het (her)vinden van koers en energie in hun werk en leven.
De afgelopen jaren heeft zij ook meer dan 100 klanten aan meer inzicht, herstel, rust en vitaliteit geholpen bij het herstellen van burnout.

Wij helpen jou met ontdekken, kiezen en vinden en bieden je;
* Loopbaanadvies, coaching, bemiddeling naar de arbeidsmarkt en Personal Branding.
* Outplacement.
* 1ste spoor, herstel en reintegratie bij burnout met opbouwplan.
* Specialist Burnout herstel via o.a. de CSR methode (neuro fysiologisch herstel), burn out coaching en NA een burn out weer een baan vinden en gezond aan het werk. Burnout betekent dat je te weinig rekening met jezelf hebt gehouden, het is HET signaal om een omslag te maken: In jouw begeleiding draait het om het herstellen van je vitale reserve, plezier en energie; dat je je weer krachtig gaat voelen, kunt ontspannen en voluit kunt leven. Van overleven naar leven. Naar doen waar je echt blij van wordt in werk en leven.

Ook ontwikkelden Susanna een eigen methodiek bij herstel van- en werk gerelateerde begeleiding bij spannings- en stressklachten. En heeft zij een bedrijfsgericht preventief aanbod ontwikkeld voor stresspreventie.

Weet je (nog) niet wat je WIL?
En wil jij werk doen waar je plezier aan beleeft, energie van krijgt en dat 100% bij jou past? Dan heb je een plan nodig!

100%IK Loopbaanbegeleiding
Zit je klem in je werk? Wil je het beter en leuker? Wil je weten wat je nodig hebt om jouw 100%IK weer te laten stralen? Helder krijgen waar je energie van krijgt, blij van wordt en wat je motiveert? Wij helpen je weer koers te (her)pakken. En zelf weer aan het stuur te staan van je loopbaan met bewustwording en actie. Waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt, je obstakels overwint, je loopbaankeuzes breder leert aanvliegen en je je gesterkt voelt om de stappen te zetten die jou en je werk 100%Ik maken.Wij helpen je erbij en geven je praktische en vooral concrete hulp bij het opdoen van zelfkennis en helpen je op jouw tijd om in beweging te komen. Resultaat: Een kompas dat je de goede richting op stuurt en je op koers houdt bij twijfel en tegenslag! Zo laat je je inzichten en ideeën meer tot leven komen en nu echt voor je laten werken.

100%IK Outplacement
Van baan moeten veranderen, is niet altijd even plezierig en het verlies van werk kan gepaard gaan met veel emoties, maar het realiseren van uitzicht op een nieuwe baan en het verwerven daarvan, kan veel energie en kansen opleveren. Het 100%IK outplacementtraject geeft je richting, zet je in je kracht, geeft je hernieuwde energie en wij helpen je naar concrete actie op de arbeidsmarkt en die baan die 100% bij jou past. De begeleiding wordt ervaren als positief, concreet, actiegericht en no nonsens.

100%IK Burnoutherstel
100%IK burnout herstel focust zich op stressreductie in je lichaam, geest en gedrag. Maak je gebruik van onze begeleiding, dan kies je voor een wetenschappelijk onderbouwde, in de praktijk hoog gewaardeerde, warme, praktische maatwerk aanpak van jouw (werk)stress en uitputting. Met oog en oor voor jou en jouw persoonlijke situatie dat vinden wij belangrijk. In jouw begeleiding draait het om het herstellen van je vitale reserve, plezier en energie; dat je je weer krachtig gaat voelen, kunt ontspannen en voluit kunt leven.

Wij bieden jou en je werkgever advies, testing, coaching, plezier en actie opdat jij je doelen haalt. En wij scheppen met jou helderheid en energie voor het maken van weloverwogen loopbaankeuzes en helpen jou met ontdekken, kiezen en vinden!

Want werk is een belangrijk platform voor geluk!
Benieuwd wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen? We vertellen je er graag meer over.

Heb je een specifiek ontwikkelvraagstuk waar je hulp bij nodig hebt? Of wil je gewoon eens sparren hoe het er bij jou voorstaat op loopbaangebied en wat je zou kunnen helpen. Schroom niet en neem contact met ons op! Ook met jouw vraag kunnen wij je vast helpen!
Bel ons voor meer informatie over onze diensten op 06-81754317.

Of stuur een mail naar info@100procentik.nl en maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en stap gewoon eens bij ons binnen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

De koffie staat altijd klaar!

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt
  • Wetenschap