Leden

Bruijn

Maaike de Bruijn

Zelfstandig ondernemer
badge RLP
 • Loopbaanontwikkeling
 • Talentontwikkeling
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Re-integratie
 • Re-integratie tweede spoor
 • Outplacement
 • Beroepskeuze begeleiding
 • Sollicitatiebegeleiding

Contact

 • +31631691132 (mobiel)

http://www.bewustzijninwording.nl

Heienlangdonk 30 4824 ED BREDA

Maaike de Bruijn - Breda

Voor wie? Ik help professionals van broodbaan naar (méér) droombaan of een eigen droombusiness.
Professionals werkzaam in de 2e helft van de loopbaan. Je bent zelfstandig ondernemend of in wording, hebt een baan in loondienst en wil (of moet) wat anders. Of je combineert een baan met het ondernemerschap (hybride werker). En ik werk veelal en het liefst met professionals die zelf een keuze maken met wie ze aan de slag willen om stappen te nemen in hun werkende leven.

Professionals zelf schakelen mij in voor hulp op maat of hun werkgevers.

Sterk in je Werk - Zorg voor Jezelf, dit is een landelijk gesubsidieerde regeling met als doel mensen te behouden voor zorg & welzijn en/of mensen te interesseren en wegwijs te maken in de arbeidsmogelijkheden in sector zorg en welzijn. Verbonden als loopbaancoach in Zuid-Holland-Zuid.

Check mijn werkervaring op Linked-In of bekijk de website www.bewustzijninwording.nl.

Werkregio: als gesprekken op locatie plaatsvinden > Breda en omgeving en Zuid-Holland-Zuid.
Werkvorm; Ik werk 1op1 persoonlijk, motiverend en activerend. Live gesprekken (Coronaproof) en/of online (zeer efficiënt). Als nodig of gewenst werk ik volledig digitaal met kandidaten en opdrachtgever. Werkgebied dus niet regiogebonden.

Naast ultrakorte trajecten (3 consulten en hulp middels do it yourself videocoach programma's) werk ik vaak langere tijd met iemand in een maatwerk loopbaantraject, re-integratie of business coachtraject van gemiddeld 6 maanden of langer.

Denk aan: van werk naar werk begeleiding (specialisatie: de loopbaanswitch), het voor jezelf starten (eventueel naast een baan), coaching op zacht werken bijvoorbeeld na je burnout of liever nog!...ter voorkoming ervan en spoor 2 en 3 re-integratiebegeleiding > evt op weg naar eigen bedrijf.

Opleiding en ruime werkervaring als: HR-adviseur - Loopbaanprofessional - Ondernemerscoach en manifesteermaatje voor zzp'ers (in wording) - Reïntegratie Specialist - Zacht Werken coach en NLP gecertificeerde coach.

Coaching op het ontdekken van je eigenheid en dan een vertaling met je maken welk werk daar goed bij past. We onderzoeken of dit werk ook beschikbaar is op de arbeidsmarkt en hoe jij er vervolgens in terecht komt.

Ik help je jezelf te zijn en je ook als zodanig te profileren en onderscheiden.
Je krijgt je droombaan in beeld en werkt een concreet en realistisch plan met me uit hoe je e.e.a. gaat realiseren.

Als je kiest voor het zelfstandig ondernemerschap kan ik heel concreet helpen naast coachen bij het opzetten & inrichten van je onderneming. We denken en werken je businessmodel uit en ik help je jezelf te onderscheiden (door vooral lekker jezelf te zijn) en uiteraard klanten op je pad te krijgen.

In 2018 lanceerde ik het boek (paperback) 'Realiseer je droombaan in 7 stappen'. Bekijk: www.realiseerjedroombaanin7stappen.nl en in 2021 de paperback 'Ondernemen. Zal ik het doen?'
Het 1e hoofdstuk van deze boeken zijn gratis te downloaden om te bekijken of het boek brengt wat je wenst in je loopbaan. Hier op te vragen: https://bewustzijninwording.nl/gratis-loopbaan-ontwikkel-advies

Beste werkgevers en HR collega's:
Ik stimuleer dat medewerkers regie en verantwoordelijkheid nemen in hun loopbaan. Door tijdige loopbaanontwikkeling stimuleren we mobiliteit en/of voorkomen we ziekte of disfunctioneren en zo besparen we elkaar een hoop tijd, geld en energie.

Website www.bewustzijninwording.nl

Heb je een vraag of wil je kennis maken?
Bel of mail me dan voor een Ontdekgesprek. Daarin bespreken we waar je mee worstelt en hoe ik je daarbij van dienst kan zijn.
Hartelijke groet, Maaike de Bruijn (Mobiel bereikbaar op 06 31 69 11 32 / mail info@bewustzijninwording.nl)

Werkvelden

 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Overheidsorganisatie
 • Maatschappelijke organisatie
 • Particuliere markt
 • Vereniging

Lid van de volgende beroepsverenigingen

 • Overig