Leden

Megen

Karin van Megen

Coaching bij het vinden van nieuw toekomstperspectief
badge RLP

Contact

  • 06-22666466 (mobiel)

http://www.verbanen.nl

De Vijverdam 8 5247 MG ROSMALEN

Werk met je hart dan hoef je nooit meer hard te werken

Als loopbaan en re-integratiecoach richt ik me op de begeleiding, bemiddeling en coaching van medewerkers in een traject naar het duurzaam (her)plaatsen in passend werk. Dit kan in de eigen organisatie zijn of erbuiten. Ik neem assessments af, schrijft actieplannen, voortgangs- en evaluatierapportages en onderzoek en intervenieert waar nodig.

Dit doe ik in Spoor2 trajecten en Loopbaanadviestrajecten.

Als coach ben ik werkzaam voor Verbanen (dochter van Arbo Unie) voor de regio Den Bosch, Tilburg en Eindhoven.

Mijn inlevingsvermogen, oprechtheid en positiviteit maken dat ik makkelijk contact maak, vertrouwen win en met mijn praktische aanpak medewerkers kan motiveren en activeren om die baan te vinden die past.

Feedback van deelnemers:
"Na vastgelopen te zijn bij mijn vorige werkgever ben ik bij Verbanen aan een Spoor 2 traject begonnen. De mensen bij Verbanen hebben mij geholpen weer een positief zelfbeeld te krijgen. Eerst door een luisterend oor te bieden bij de intake, vervolgens tijdens de gesprekken met de arbeidsdeskundigen tijdens de OneDayExperience en daarna door de gerichte werkwijze van de Jobcoach. Een persoonlijke aanpak met korte lijnen en iemand die vrijwel direct voor je klaarstaat bij vragen of problemen. Het traject is zeer waardevol geweest voor mij en het heeft me vol vertrouwen naar een nieuwe baan gebracht."

“Ik heb een loopbaantraject gevolgd bij Verbanen. Wat was dit fijn! Je wordt hartelijk ontvangen en ze luisteren goed naar je. Waar jij behoefte aan hebt, daar springen ze op in. Vooral de persoonlijke aandacht is een pluspunt. Je voelt je een echt persoon en geen nummer.”

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)