Leden

Smink

Trieneke Smink

Jouw eerste stap weg van je volgende burn-out!
Badge Register Jobcoach
  • Loopbaanontwikkeling
  • Talentontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Jobcoaching
  • Re-integratie
  • Re-integratie tweede spoor
  • Werkfit trajecten
  • Stress en burnout begeleiding

Contact

  • 0610890715 (mobiel)

http://www.trieneke.nl

François HaverSchmidtwei 2 8914 BC LEEUWARDEN

Jouw eerste stap weg van je volgende burn-out!

Een aantal jaren geleden ben je uitgevallen van je werk. Daar merkt niemand nu iets van, dat laat jij niet merken. Je doet je werk goed, je verzorgt het huis, de kinderen en helpt ook mee bij de buurtvereniging als dat nodig is.

Maar wat niemand ziet, is dat jij weer last hebt van die buikpijn, die je ook had toen je uitgevallen was. Dat je ’s nachts ligt te piekeren terwijl iedereen in huis slaapt. Dat je huilbuien hebt als niemand het ziet of dat je uitvalt tegen de mensen waar je het meest van houdt, zonder dat je snapt waarom... Daarbij ben je als de dood dat je weer uitvalt op je werk, dat je zo enorm zal falen voor iedereen en dat voor de 2e keer.

Herken je dit?
1. Het is gewoon even druk en op je werk gaat het best goed, alleen als je terug naar huis fietst bedenk je je; op je werk hou je je weer groot en goed, dus thuis komen je emoties er dus dubbel en dwars uit.
2. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent lekker actief bij de hockeyclub van je kind, want als jij die ritjes naar de uitwedstrijden niet doet, wie doet ze dan?
3. “Ging jij niet koken vandaag?” “Het is 17.30, ik ben net thuis, laat me even zitten. Jij bent de hele dag vrij geweest, jij deed toch ook ff niks? Laat mij dan ook even, of begin zelf alvast met koken.. “ Het is thuis niet altijd even gezellig meer.
4. Als je partner of kind ziek is ben jij stiekem jaloers, want zij mogen even uit en jij moet maar weer door met nog meer zorgtaken.
5. Moet je nou naar de huisarts? Of psycholoog? Bedrijfsmaatschappelijk werker? Bedrijfsarts? Daar ben je al eens geweest. Het is duidelijk dat je hulp nodig hebt, maar waar? Want alles wat je in je eerste uitval geleerd hebt pas je al toe, en het werkt niet..


Als je nu niks verandert…

Dan zit je weer thuis, misschien niet direct, over een maand of 4 of 6 of misschien zelfs wel 12. Dan heb je weer “gefaald”, ben je weer degene die zich voor langere tijd ziek meldt. Daarbij hoe lang houdt je partner dit nog vol? Want echt leuk ben je niet en de verliefheid is al een tijdje ver te zoeken.

En als je dan weer uit je eigen shit bent geklommen uit die ellende van de hele dag alleen thuis en weer ‘beter’ bent en weer op dezelfde voet verder gaat als je nu ook weer bent gaan doen na je eerdere uitval. Wanneer komt het dan weer? Blijft die angst dan? Houdt het dan nooit op? En blijft je partner dan ook nog steeds bij je? Als je je weer als een bitch gedraagt?

Tijd om je eerste stap te nemen weg van je uitval! Download op mijn site mijn gratis e-book met de eerste stap weg van je uitval.

Wat anderen zeggen over mij;

“Iedereen zou een Trieneke in haar leven willen hebben. Ze doorziet je, fluit terug waar nodig is. Ze laat je inzien wie JIJ bent, wat JIJ nodig hebt en wat JIJ wil en kan bereiken. Enorm blij om Trieneke als coach ontmoet te hebben”
Nellie

“Ik heb een steun en motivatie ervaren en nieuwe inzichten gekregen. Waar nodig heeft Trieneke mij gerustgesteld, afgeremd en geduld met mij gehad. Dit was precies wat ik nodig had om mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen.”
Ciska

Dat wil ik ook!! Plan gelijk een gratis en vrijblijvende kennissessie in op mijn site en we maken snel kennis met elkaar!

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt