Leden

Melein

Laurens Melein

Loopbaanadviseur, coach, trainer
badge RLP

Contact

  • +31513852019 (vast)
  • +31618516137 (mobiel)
  • +31618516137 (werk)

http://www.ontwikkel-link.nl

Warring 79 8502 BB JOURE

Benut je potentieel

Als coach, adviseur en trainer begeleid ik individuen en teams bij ontwikkelingsvraagstukken. Veelal gericht op duurzame inzetbaarheid, mobiliteit, loopbaan, klantgerichtheid, re-integratie, solliciteren, presenteren etc. In mijn handelen vind ik zaken als klantgericht zijn, doelgericht werken, samenwerking, focus op lange termijn oplossingen, vakmanschap en tevredenheid belangrijk.

In mijn mens- en oplossingsgerichte benadering ga ik ervan uit dat elk persoon 'de sleutels tot succes' reeds in zich heeft. Aan mij de uitdaging om dit te helpen (in)zien en te ontgrendelen✅. Mensen bied ik altijd nieuwe perspectieven🔭zodat ze zelf de regie nemen over hun leven en/of loopbaan. Ik daag ze uit door andere invalshoeken te laten zien. Je ziet het niet totdat je het (in)ziet! In mijn focus heb ik altijd aandacht voor menselijk kapitaal, persoonlijk resultaat en bedrijfsbelangen.

Ik ben een klankbord op het gebied van (interne) mobiliteit, reorganisaties, cultuurverandering, duurzame inzetbaarheid en groeimentaliteit. Ik werk graag in rollen als loopbaan- of mobiliteitsadviseur, coach, trainer, teamcoach, teamleider of facilitator.

Contactgegevens:
📱 0618516137
📧 info@ontwikkel-link.nl
🖥 www.ontwikkel-link.nl

Specialiteiten:
➀ Loopbaanadvies, re-integratie, outplacement, duurzame inzetbaarheid & mobiliteit
➁ Training (b.v. omgaan met verandering, CV, pitchen, LinkedIn, Social Media, gemotiveerd solliciteren, netwerken, leiderschap, golden circle, NLP)
➂ Coaching (NLP, oplossingsgericht coachen, motiverende gespreksvoering, systemisch werken, Covey)
➃ Faciliteren (teamontwikkeling, leiderschap, creatieve sessies, gave dingen doen, pitchen)
✅ Benut je potentieel💪🏻

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Particuliere markt
  • Vereniging

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • NOBTRA