Leden

Aalberts

Berlinde Aalberts

Trainer-Coach-Eigenaar
badge RLP

Contact

  • +31487572281 (vast)
  • +31642497122 (mobiel)
  • +31642497122 (werk)

http://www.buroberlinde.nl

Hogeweg 11 5301 LB ZALTBOMMEL

Iedereen heeft talenten! Het gaat erom wat je er mee doet in je leven.

Buro Berlinde is een persoonlijk coaching- en trainingsbureau dat zich richt op talentontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling en - leiderschap. Met mijn Buro richt ik mij op Young Professionals en MKB bedrijven.

Talentontwikkeling begint bij (zelf) kennis over je kwaliteiten en valkuilen. Iedereen heeft talenten. Dit zijn de sterktes die je van nature bezit en waar je vaak niet bewust van bent omdat het vanzelfsprekend is.
Ik geloof dat als de nadruk wordt gelegd op de sterke punten van mensen je met meer plezier je ding doet, meer gefocust bent en de verantwoordelijkheid van je gedrag beter kan nemen.Veel mensen vinden het lastig om te ontdekken welke sterke punten zij bezitten en daar help ik dan ook graag mee!
Ook om zelf regie te nemen over je loopbaan en ervoor te zorgen dat het gaat zoals jij dat wilt en wat bij jouw persoonlijkheid past!

De week van de loopbaancoaching is een laagdrempelige manier om kennis te maken met coaching of begeleiding om jou als professional verder te helpen met je ontwikkeling.
Dus ben je tussen de 22 en 35 jaar, dan heb ik iets moois voor jou.
In het najaar bied ik een gratis Masterclass aan om direct inzichten toe te passen in de praktijk. Stuur me een mail of een bericht via whatsapp en dan zet ik je op de interesselijst.

Verder werk ik via een eigen methode Boost Your Talent om snel zicht te krijgen in de rode stip op de horizon door meer zelfinzicht te ontwikkelen.
En wil je echt meer impact maken? Dan heb ik een intensief 6 maanden programma Master Yourself om je missie vorm te geven en en met meer zelfinzicht de regie te kunnen pakken, zodat je ook echt dagelijks van betekenis kan zijn zoals jij dat wilt.

Ook begeleid ik midden- en klein bedrijven in talentontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap of ondernemerschap als coach van directeur-eigenaren.
Door hierin te investeren ontstaan naar mijn mening meer menselijke, innovatievere en vitalere organisaties en blijf je als eigenaar ook regie houden over hoe jij bedrijfsvoering wilt doen en ook je eigen leven wilt leven.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt