Leden

Wienk

Annemiek Wienk

Loopbaanprofessional, coach, trainer, adviseur duurzame inzetbaarheid, outplacement en re-integratie adviseur
badge RLP

Contact

  • 06-22214142 (mobiel)

http://www.nuance-hr.nl

Sophia van Wurtemberglaan 9 5616 BM EINDHOVEN

Ik leer je in dialoog te blijven om sneller tot de kern te komen en te ervaren wat wel en niet werkt in de (door)ontwikkeling van jou. Vandaar de naam van mijn onderneming Nuance hr.

Annemiek Wienk
Ik ben een gedreven coach, trainer en loopbaanprofessional voor alle niveaus binnen organisaties (managers en medewerkers). Eigen regie in werk en leven daar sta ik voor, en hier sta ik jou in bij. Ik luister naar jouw verhaal, zorg dat jij je op je gemak voelt, haal je uit je comfortzone, we gaan samen op onderzoek uit, we creëren nieuwe inzichten zodat jij over kan gaan tot actie. Ik leer je in dialoog te blijven om sneller tot de kern te komen en te ervaren wat wel en niet werkt in de (door)ontwikkeling van jou. Vandaar de naam van mijn onderneming Nuance hr.
Anderen noemen mij een vakvrouw, een netwerker, iemand die de belangen niet uit het oog verliest en in mogelijkheden denkt. In mijn handelen ben ik zorgvuldig, doortastend, creatief en resultaatgericht. De afgelopen jaren heb ik een schat aan ervaring opgedaan bij de grootste HR-dienstverlener in Nederland. Zo heb ik o.a. gewerkt als manager, hr manager, projectleider, coach en adviseur op het gebied van duurzame inzetbaarheid.
Gedreven door mijn overtuigingen en wensen ben ik begin 2019 mijn eigen onderneming gestart. Ik sta voor een intensieve samenwerking met alle belanghebbenden om tot gewenst resultaat te komen.
Wat mij steeds weer raakt, is de kracht die voelbaar is als we in een gesprek een keerpunt bereiken. Als er kansen ontstaan die een positieve beweging creëren. Dit is wat mij drijft in mijn werk en leven, om hierin van waarde te mogen zijn.

Mijn expertise:
coaching
loopbaanadvies
trainer duurzame inzetbaarheid
spreker (inspiratiesessies)
outplacement
re-integratie 2e spoor
zelfstandig ondernemerschap.
Ik ben door NOLOC al erkend als register loopbaanprofessional.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt