Leden

Weenink

Jeanne Weenink

Directeur/ eigenaar
badge RLP

Contact

  • +31651122200 (vast)
  • +31651122200 (werk)

www.weeninkloopbaanadvies.nl

Poelwijkerlaan 14 6905 BE ZEVENAAR

Herken jij dit?
De hele organisatie is in rep en roer en je hebt geen idee wat jou te wachten staat. Mag je blijven, vervalt je baan, moet je ander werk gaan doen? Kortom, je bent helemaal afhankelijk van wat jouw manager en de organisatie gaan beslissen.

Of…
Je zit al jaren op dezelfde plek, maar eigenlijk kun je niet meer doorgroeien. Je bent niet reuze enthousiast, maar ook niet echt ontevreden. Hoe ziet jouw toekomst er uit?

Of dit?
Je werkt nu al een paar jaar in dezelfde functie, maar zie je jezelf dit ook doen voor de rest van je leven?

Oftewel...
Je hebt werkelijk geen idee wat je hiermee moet en hoe je dit kunt aanpakken? Maar je weet wel, het is tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen.

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar de vraag waarom en waardoor mensen (kunnen) veranderen. Verandering in je loopbaan is mogelijk wanneer je de opvattingen over mogelijkheden onderzoekt en ter discussie durft te stellen. Vaak blijkt dat je nog vastzit aan oude opvattingen over wie je ‘moet’ zijn of worden. Onbewuste normen, waarden en gedragspatronen blijken veel meer invloed te hebben dan je wilt en staan in de weg. Tenslotte kan het zo zijn dat terugkeren, door ziekte en/of re-integratie, in eenzelfde of andere functie binnen het bedrijf, niet meer tot de mogelijkheden behoort. Er zal buiten het bedrijf/de organisatie naar passend werk gezocht moeten worden.

Ik vind het prettig om te beschikken over vaardigheden waarmee ik hierin beweging kan bevorderen. Betrokkenheid, met voldoende ruimte voor jouw gedachten en gevoelens, maar tegelijkertijd met nieuwsgierigheid en afstand kunnen kijken en luisteren. Ik help door middel van het Koersonderzoek (A. Hoogendijk), je meest vitaliserende loopbaanperspectief helder te krijgen, al dan niet binnen je eigen organisatie.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt