Leden

Dorresteijn

Babette Dorresteijn

Owner
badge RLP

Contact

  • +31523456948392 (werk)

www.bureaubabette.nl

Motorrijtuigstraat 34 1151 DJ BROEK IN WATERLAND

Geeft inzicht & groei in persoonlijk leiderschap

Enthousiast, grenzeloos nieuwsgierig, resultaatgericht, die de zakelijke context vanuit eigen ervaring begrijpt. Maar bovenal toegewijd om 30-ers & 40-ers en organisaties in beweging te krijgen en richting te geven op het gebied van talentontwikkeling en levensvragen.

Als coach, trainer, HR professional en vanuit mijn persoonlijke levenservaring, weet ik hoe belangrijk het is dat je werk goed bij je past.
Helaas is dat niet altijd het geval. Veel mensen zijn ergens ingerold en niet genoeg bezig geweest met hun ambities en wensen, en denken: wat wil ik nou eigenlijk?

Ik ben zowel ervaren als deskundig, in het coachen van: uitstellers, pleasers, twijfelaars, carrière zoekers en perfectionisten. Samen gaan we de ontdekkingsreis aan, om te zorgen dat je de regie weer terug krijgt op professioneel en persoonlijk vlak.

Mijn kennis en ervaring komen niet alleen vanuit erkende opleidingen maar ook vanuit 18 jaar werkervaring in profit organisaties (oa advocatuur) en arbodienstverleners (Hudson/Arbobutler).

Ik werk nauw samen met een netwerk van coaches, trainers, haptonomen, bedrijfsartsen en oefentherapeuten-Mensendieck. Samen begeleiden wij met veel plezier onze kandidaten en werken we aan interessante HR opdrachten.


Ik kijk ernaar uit kennis met je te maken!

Hartelijke groet,

Babette
T: +31 (0)652345694
E: coaching@bureaubabette.nl
E: advies@bureaubabette.nl
W: www.bureaubabette.nl


Coaching * Loopbaanbeleid * Duurzaam inzetbaarheid * Human Resource Management * Persoonlijke ontwikkeling * Stress management * Talentmanagement * Mentale veerkracht * Vitaliteit & duurzaamheid

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Particuliere markt

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • Overig