Leden

Noordoven

Cynthia Noordoven

HR Consultant/ Coach & Trainer
badge RLP

Contact

  • +31651381564 (mobiel)
  • +31651281564 (werk)

http://www.sense2b.nl

Azoren 1 3825 ZJ AMERSFOORT

Focus on the good!

Omschrijving: Creatief, effectief, integer, verbinden, rustig, betrokken, resultaatgericht
Doelgroep: middelbaar en hoger opgeleiden in bedrijfsleven, overheid en zorg
Specialisaties: stress, werkgeluk, werkdruk, energie, work/life-balance, persoonlijke effectiviteit, leiderschapsstijl, communicatie..
Je kunt bij mij terecht met vragen over: “Werkgeluk: Doe je nog wat je drijft? Benut je optimaal je talenten? Is er ruimte voor groei? Voel je je afgedraaid, uitgeblust, opgebrand van het werk? Denk je dat meer kunt betekenen? Heb je last van negatieve gedachten of een overvol hoofd? Vraag je teveel van jezelf, leg je de lat te hoog voor jezelf of voor je omgeving? Misschien ervaar je door ziekte of nare gebeurtenissen in je leven te weinig energie en wil je je energie weer opbouwen?
Persoonlijke ontwikkeling: Wil je graag effectief en succesvol zijn op het werk?
Heb je vragen over je functioneren op het werk? Zoek je inzicht in je manier van communiceren, je persoonlijke effectiviteit, zelfvertrouwen of emotionele intelligentie?
Voor deze vragen ben ik graag je gesprekspartner. Je komt in je kracht, je gaat lekker in je vel zitten en weer genieten van je werk en het leven.”
Zo werk ik: “Via een gratis intake kijken wij naar jouw (ontwikkel) wens of leerdoel. Voor dit gesprek neem ik alle tijd en ruimte want een goede start is het halve werk en een klik in de coaching is van cruciaal belang. Tijdens dit gesprek leg ik op vriendelijke wijze de vinger op de pijnlijke plek, bespreken we de coachdoelen en het aantal sessies wat we nodig zullen hebben.
Afhankelijk van je coachvraag zal dat tussen de 5 en 10 gesprekken zijn die anderhalf uur duren. Maar in sommige gevallen is het met 3 gesprekken ook haalbaar. Daarin ben ik oprecht en eerlijk.
Besluit je om met mij in zee te gaan dan vraag ik je een intakeformulier in te vullen en sluiten we een opdrachtformulering af. Op deze manier gaan gaan we doelgericht aan de slag! Ik help, steun en begeleid je zodat jij de ruimte voelt om een keuze te maken en eventueel een nieuwe richting te bepalen. Praktische huiswerkopdrachten helpen je om met zelfvertrouwen de nieuwe weg in te slaan.

Mijn kracht zit in mijn advies. Door mijn ruime (20 jaar) ervaring als HR-/Changemanager binnen diverse branches (techniek, financieel, zorg en grafische branche) ben ik in staat om me goed in te leven. Ik help zowel medewerkers, teams als organisaties in het vergroten van hun succes. Dit doe ik door in mijn aanpak Werkgeluk centraal te stellen. Het vergroten van werkgeluk levert veel op; herstel, minder verzuim, betere performance, high performance, beter leiderschap, innovatie en effiency en een leukere werksfeer/ cultuur. Naast het coachen werk ik als interim Consultant binnen organisaties en help ik hen in het begeleiden van cultuurverandering, organisatieadvies, coaching, loopbaanbegeleiding, impact strategiesessies. Ben daarnaast gastdocent aan de Hogeschool Utrecht - faculteit HRM en ik verzorg workshops, training en events voor management en teams.

Ik heb ruim 20 jaar (internationale) HRM werkervaring opgedaan binnen diverse branches; technische, logistieke, financiële dienstverlening, ziekenhuiswezen en grafische branche. Specifiek op het gebied van Changemanagement, Human Resources, Happiness Management, Duurzame Inzetbaarheid, Sociale innovatie, LEAN/Agile. Als coache help ik bij dilemma’s en thema’s zoals bij een beroepskeuze, loopbaanbegeleiding, het eigen zelfbeeld, persoonlijke effectiviteit, optimaal performen, werkgeluk, stijlen van leidinggeven, kernkwaliteiten, omgaan met conflicten, valkuilen herkennen, balans vinden tussen werk en privé en grenzen leren stellen.

Expertise op het vlak van verandermanagement, werkgeluk & duurzame inzetbaarheid, complexe veranderprogramma’s, ontwikkel- en leiderschapsprogramma, LEAN/Agile HR, management drives, coaching & training.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • NVP
  • Overig