Leden

Bahlmann

Coos Bahlmann

Life- en loopbaancoach / HR adviseur
badge RLP
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
 • Externe jobcoach
 • Loopbaan coaching
 • Outplacement
 • Re-integratie eerste spoor
 • Re-integratie tweede spoor
 • Training op loopbaangebied

Contact

 • +31620559030 (mobiel)

http://www.ontmoetjekeuze.nl

Breegraven 62 7231 JG WARNSVELD

"Kies met je hart! Je verstand is om keuzes te begrijpen, niet om ze te maken...."

Coos Bahlmann
Betrokken en verdiepend, praktisch en resultaatgericht, positief en stimulerend.
Doelgroep: Middelbaar en hoger opgeleiden, leidinggevenden, werkzoekenden.
Specialisatie: Loopbaan, werk, werk/privé balans, functioneren, stress en burn-out.

Ik lever je mijn onvoorwaardelijke steun in wat je wilt bereiken. En het is alleen jouw resultaat dat telt.

Je kan bij mij terecht met vragen over: “Hoe geef ik mijn grenzen aan?” Vind je het moeilijk om nee te zeggen of ben je ongewild vaak aan het pleasen? Is het moeilijk om lak te hebben aan wat anderen van jou vinden? Meer zelfvertrouwen is enorm bevrijdend. Ik help je het te vinden.

“Ik ben in deze functie gerold en heb nooit bewust een loopbaankeuze gemaakt. Eigenlijk zou ik wat anders willen, maar wat dan? En hoe kan ik dat realiseren?” Als loopbaanprofessional vind ik samen met jou nieuwe mogelijkheden. In een functie en baan die bij je past.

Ben je aan het rennen en heb je geen tijd? Je wilt het altijd goed doen maar gevoelsmatig doe je het misschien niet eens goed genoeg? Op je werk, of thuis? Dat maakt het leven onnodig zwaar. Samen vinden we jouw nieuwe balans.
En als je er al doorheen zit? Ziek thuis met een burn-out? Ik neem je aan de hand en leer hoe je hier uit kunt komen.

Vind je het lastig om met je huidige baas om te gaan? Of loop je vast in je werk naar aanleiding van een gebeurtenis of naar aanleiding van een functioneringsgesprek? Dat is stressvol en onzeker. Ik help je hiermee om te gaan en geef je de nodige tips en adviezen.

Kortom, wil je weer de regie krijgen over je eigen leven? Heb je vragen over loopbaan, balans werk-privé en persoonlijke ontwikkeling? Dan ontmoet ik je graag tijdens een oriëntatiegesprek.

Zo werk ik: Het oriëntatiegesprek begint met het samen bepalen van de doelen. Ik begeleid je waarbij mijn begeleiding aansluit bij jouw wensen en behoeften. Samen realiseren we blijvende verandering. Gemiddeld bestaat een traject tussen de 4 en 8 coachsessies.

Ieder traject is maatwerk. We kijken naar wat bij je past en wat werkt? Jij mag zijn wie jij bent, ik sluit bij je aan.
Ik kan gebruik maken van diverse methodieken en werkwijzen. In mijn coaching help ik je met te gaan voelen wat je wilt, met inzicht krijgen in je mogelijkheden, met keuzes maken die recht doen aan jouzelf, met doen wat voor jou op dat moment belangrijk is en met een concreet plan om te komen waar je wilt zijn.

Mijn opleidingen en certificeringen:
Stresspreventie en -interventie volgens de chronische stress reversal methode. nov - dec 2020

Crov (Casemanager Regie op Verzuim) van CS opleidingen. Afgerond maart 2020

Opleiding IEMT-training (Integral Eye Movement Therapy) IEMT-practioner, behandelwijze voor angst- en stressreductie, burn-out preventie, trauma behandeling en terugkerende negatieve gevoelens. Afgerond 2019

Opleiding Evidence Based Loopbaanprofessional, certificaat afgegeven door id Plein. Loopbaancoaching: gebruik van methodieken, instrumenten en werkwijzen volgens de best bewezen kennis en aanpak. Afgerond 2018

Innovatief trainer/coach, gegeven door de Academie voor Innovatief Trainen, Arnhem.
Innovatieve /creatieve werkvormen voor training en coaching. Inbox-outbox denken, spel-en theater, voice-dialogue, psychodrama, opstellingen. Afgerond: mei 2016

MMS-gecertificeerde coach training, gegeven door The MMS Worldwide Institute. (certificaat behaald op PCC niveau, Professional Certified Coach level). Dit is een internationale coachtraining. De opleiding is landelijk, Europees en internationaal geaccrediteerd door respectievelijk de NOBCO, het EMCC en het ICF. Afgerond 2015.

Opleiding Post Bachelor Coaching en Begeleiding, gegeven door het NCOI. Afgerond 2009

HBO-personeelsmanagement. Hoge School Utrecht, richting organisatie-ontwikkeling en opleiding. Afgerond 1995

Training Method of Levels. Methode die ‘lijden’ of psychisch ongemak oplost door bewustwording van hoe gevoelens, gedachten en gedrag conflicteert met belangrijke opvattingen, waarden/normen of doelen.

Ik biedt coaching aan op de volgende manieren:
Telefonische coaching
Skype coaching
E-mail coaching
Incompany coaching

“ Persoonlijke groei vraagt meestal om lef en loslaten. Als je wilt help ik je daarbij. Lef om Los te laten van dat wat altijd veilig voor je voelt.

Werkvelden

 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Maatschappelijke organisatie
 • Particuliere markt