Leden

Manssen - van der Waal

Judith Manssen - van der Waal

Register loopbaanprofessional/trainer en psychotherapeut
badge RLP
  • Loopbaanontwikkeling
  • Talentontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling

Contact

  • 0653562675 (mobiel)
  • +31653562675 (werk)

http://www.mpmc.nu

Frisialaan 55 3841 DN HARDERWIJK

Talent creëer je niet, dat benut je!

Ik ben Judith Manssen en ben ondernemer, creatief therapeut (psychotherapeut), trainer, bedrijfskundige en daarnaast al bijna 20 jaar bevlogen loopbaancoach en gespecialiseerd in talentmanagement. Ik werk dagelijks met mensen die worstelen in hun werk, hun team of met hun loopbaan. Ik zie hoe getalenteerde mensen de bevlogenheid en energie in hun werk verliezen. Ze gaan twijfelen. Stellen zichzelf de vraag: “Wie ben ik?”, “Wat kan ik?” of “Is dit alles?”.

Ik wil mensen vooral laten ervaren dat het anders kan.

Ik weet dat als je hebt mogen ontdekken wat je talent is en hoe je dit inzet binnen je werk, dit een enorme impact heeft op je leven. Je voelt weer passie en energie. Je krijgt nieuwe ideeën en gaat oplossingen en kansen zien. Maar vooral: je krijgt je lef, plezier en werkgeluk terug.

Dit ervaar je binnen mijn trainingen Persoonlijke Effectiviteit en Teameffectiviteit en de Management Development trajecten en daarnaast ook binnen de persoonlijke loopbaantrajecten.

Naast de offline training en coaching, heb ik Loopbaanglans en het online programma "Meer glans en energie in je loopbaan" ontwikkeld. Om mensen inzicht te geven in hun talenten en hen op weg te helpen, zodat ze weer vol energie en plezier aan het werk gaan.

Tijdens de trainingen en (online) coaching maak ik gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methodieken, die ik heb opgedaan binnen mijn opleiding tot psychotherapeut, de opleiding tot Insights Discovery praktitioner, de opleiding tot bedrijfskundige en mijn bijna 20 jaar werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling, re-integratie en loopbaancoaching.

Ik geloof erin dat elk mens talenten heeft en daarom is mijn uitspraak "Talent creëer je niet, dat benut je!"

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • Overig