Leden

Reijerink

Marion Reijerink

Loopbaancoach, coach, teamcoach & trainer
badge RLP
 • Loopbaanontwikkeling
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Stress en burnout begeleiding
 • Training/opleiding

Contact

 • +31629030710 (mobiel)
 • +31798898461 (werk)

https://www.marion.tc/

Baron de Coubertinlaan 6-8 2719 EL ZOETERMEER

Niemand is zoals jij, en dat is nou precies jouw kracht!

Je wilt groeien met goede begeleiding en aantoonbaar resultaat. Ik sta voor innovatieve, resultaatgerichte loopbaancoaching. Daarin creëren we de veiligheid die nodig is om te leren. Scherpte is net zo belangrijk in mijn coaching als warmte en humor, en ik ben pas tevreden als je echt tot inzicht komt én er iets mee kunt in de dagelijkse praktijk! Ik help je uit je comfortzone naar nieuwe mogelijkheden, zodat je succesvoller werkt en je beter voelt.

Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring als (loopbaan)coach, trainer en teamcoach. Toch blijf ik mezelf ontwikkelen – je kunt als coach niet dieper gaan met deelnemers dan dat je zelf bent geweest. Daarom blijf ik mezelf uitdagen, zowel zakelijk als privé.

Uitdagingen zijn er genoeg voor mij als moeder van vier kinderen – ik zoek die uitdagingen ook op. Zo train en coach ik het voetbalteam van één van mijn kinderen en begeleid ik ook in Gambia een meisjesvoetbalteam. Zij zijn voor mij belangrijke bronnen van energie om ook mijn werk vol passie te kunnen uitvoeren.

Mijn persoonlijke ontwikkeling brengt mij steeds dichterbij waar het me om te doen is: zelf met volle potentie leven en anderen begeleiden om dichterbij hun potentie te komen!


Loopbaancoaching

Soms voel je de behoefte om even stil te staan bij je loopbaan. Je bent goed in wat je doet, maar zit je nog wel op de juiste plek? Leidt deze weg wel ergens heen? Benut je wel al je talenten?

Ik help je graag om antwoorden te vinden op deze vragen. Samen houden we jouw carrière tegen het licht en werken we binnen drie maanden in vijf sessies naar een duidelijk loopbaanplan waarmee jij zelf weer richting geeft aan jouw carrière.

Past je huidige functie nog bij je of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Hebben we het dan over een andere functie binnen dezelfde organisatie of moet je onderzoeken wat de mogelijkheden elders zijn? Of wordt de uitkomst van dit traject dat je (voorlopig) nog op de juiste plek zit, al dan niet door wat extra taken op te pakken?

De focus van loopbaancoaching ligt niet perse op verandering, maar op het bepalen van jouw richting voor de toekomst. Dit kun je vastleggen in een loopbaanplan.

Wat kan je verwachten van het traject?
Na het intakegesprek krijg je toegang tot de online leeromgeving. Het programma bestaat uit drie modules en vier gesprekken van 1,5 uur. Voorafgaand aan elk gesprek ga je aan de slag met de lesstof en de opdrachten in de modules. Na afronding van de opdrachten van module 3 hebben we nog een afsluitend gesprek.

Module 1: wie ben ik en wat kan ik?
In deze module staat reflectie centraal. Je kijkt met wat meer afstand naar jezelf en je werksituatie. Een goed zelfbeeld is een belangrijke eerste stap bij loopbaanoriëntatie. Je wordt je bewust van je voorkeursgedrag en -houding, je krijgt inzicht in je waarden en drijfveren en je kunt je kwaliteiten en valkuilen benoemen.

Module 2: wat wil ik?
Vanuit de verworven zelfkennis bepaal je wat je wens is voor de toekomst. Je wordt je bewust van wat jou kan helpen om je doel te bereiken en welke eigen belemmerende overtuigingen dit mogelijk tegenwerken.

Module 3: wat is mijn doel en hoe kom ik daar?
Je formuleert een concreet doel en de benodigde acties om daar te komen. Die vormen de basis van jouw persoonlijke loopbaanplan. Je weet precies wat de eerste stap is die je gaat nemen om je doel te bereiken.

Wil je meer weten? Of wil je een afspraak inplannen voor een gratis intakegesprek? Neem vooral contact op!

Werkvelden

 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Overheidsorganisatie
 • Maatschappelijke organisatie
 • Vereniging
 • Particuliere markt
 • Wetenschap

Lid van de volgende beroepsverenigingen

 • NOBCO
 • NOBTRA
 • NVO2