Leden

Strooper

Iris Strooper

loopbaancoach
badge RLP

Contact

  • +31433068062 (werk)

http://www.controlfit.nl

Australiëlaan 51 6199 AA MAASTRICHT-AIRPORT

Coaching aangeboden door Controlfit helpt je inzicht te krijgen in wie je bent, waar je kwaliteiten liggen en wat ontwikkelkansen zijn voor je op de continue veranderende arbeidsmarkt. Tijdens de loopbaan coaching van Controlfit ga jij samen met een van onze gekwalificeerde coaches een plan opstellen om jouw toekomstige loopbaanontwikkeling te optimaliseren. Dit doe je aan de hand van vragenlijsten, tools en diverse gesprekken.

Iris Strooper, MSc
Ik ben een enthousiaste coach waar mensen zich snel vertrouwd bij voelen door mijn openheid, oprechte interesse en inlevingsvermogen. Ik vertel je niet wat je wel of niet zou moeten doen, maar ik onderzoek samen met jou waar je nu staat en hoe je verder kan komen. Op een heel laagdrempelige manier geef ik jou inzicht in mogelijke oplossingen die voor jou praktisch en haalbaar zijn en waar je zelf achter staat.
Ik ben werkzaam als adviseur duurzame inzetbaarheid, vitaliteitscoach en teamleider van de coachafdeling (Controlfit) bij benVitaal. Ik heb mij gespecialiseerd in loopbaancoaching en bent NOLOC geaccrediteerd. Ik heb gezondheidswetenschappen gestudeerd met als afstudeerrichting bewegingswetenschappen en gezondheidsvoorlichting.”

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Particuliere markt
  • Wetenschap

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • Overig