Leden

Hermens

Mariëtte Hermens

Loopbaancoach
badge RLP

Contact

  • +31619955564 (mobiel)
  • +31246636013 (werk)

http://www.deterpcoaching.nl

Hezelstraat 20 6576 JN OOIJ

Neem de regie over je eigen loopbaan!

Ik ben Mariette Hermens, als ervaren loopbaancoach de drijvende kracht achter ‘De Terp Coaching’. De kern van mijn werk is ervoor zorgen dat jij plezier ervaart in je werk. In diverse adviserende en leidinggevende functies heb ik binnen de arbeidsbemiddeling en de zorg gewerkt, voor zowel opdrachtgevers in de profit als non- profit sector. Hier heb ik gezien dat wanneer je op de juiste werkplek zit, je je talenten kan inzetten en je daarmee je zowel persoonlijk als professioneel ontwikkelt. Mijn nieuwsgierigheid en oprechte interesse naar wat jou beweegt helpt mij daarbij.

In 2014 heb ik de post-HBO opleiding tot loopbaancoach bij VistaNova in Leiden afgerond. Nu combineer ik mijn ervaring met de opgebouwde kennis. Als coach begeleid en ondersteun ik mijn cliënten bij het vitaliseren van hun loopbaanperspectief door het (her)ontdekken van hun eigen kwaliteiten, talenten en ambities. Mijn aanpak is erop gericht om jouw zelf oplossend vermogen te stimuleren. Ik vertel je niet hoe het moet, maar ik help je om zelf je eigen weg te vinden. Zelfkennis en zelfvertrouwen zijn hiervoor belangrijke ingrediënten. Met zelfreflectie leer je jezelf beter kennen en weet je beter wat je wilt. Ik sluit aan bij jouw coachvraag en bied een benaderingswijze waardoor je in beweging komt. Uitgangspunt is dat jij de regie hebt over jouw keuzes. En dat je er na het traject zelfstandig mee verder kan waardoor je de door jouw gestelde doelen gaat bereiken met gebruik van al je mogelijkheden.

Ik moedig je aan te kiezen voor jouw talent en passie, want dan kun je ze uitmunten in wat je doet en ervaar je plezier en uitdaging in je loopbaan en leven. Mijn aanpak is concreet, empathisch en gericht op ontwikkeling met jouw vraag als uitgangspunt. Mijn cliënten omschrijven mij als enthousiast, uitdagend, integer en resultaatgericht.
Ik heb een groot netwerk in de regio Nijmegen en Arnhem en ken de arbeidsmarkt als geen ander. Mijn kennis op het gebied van solliciteren, social media en personal branding zet ik graag voor je in.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt
  • Wetenschap

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • NOBCO