Leden

Bekx

Benito Bekx

Directeur / Eigenaar
badge RLP

Contact

  • 06-315 66 888 (mobiel)
  • +31631566888 (werk)

http://www.BaazZ.nl

Burgemeester Brokxlaan 12 Tilburg 5041 SB TILBURG

The distance between your dreams and reality, is called ACTION!

Het onmogelijke mogelijk maken! Daar ligt een geweldige uitdaging! Gaan we samen voor een vliegende start? Het is namelijk mijn overtuiging dat er in de meeste gevallen een weg is naar succes, door met andere ogen naar een bepaalde situatie te kijken en te geloven in het voorgenomen resultaat.

Als "ontdekkingsreiziger" neem ik mijn klanten graag mee op reis. Zowel het ondernemerschap als de weg naar een nieuwe baan zijn mooie reizen waar ik mijn klanten graag in meeneem. De klant heeft wel het kompas in handen dus bepaalt de koers, er is geen vaste route maar we zullen wel het kompas (met regelmaat?) moeten ijken.
Tijdens deze reis is het belangrijk dat je jezelf laat zien en ik help heel graag mee met deze zichtbaarheid te creëren. Je mag meeliften op mijn aanstekelijk enthousiasme wanneer ik laat zien hoe je jouw bedrijf of jezelf op gezonde wijze kan gaan profileren. Netwerken is leuk en daar neem ik je graag in mee!

Mijn drijfveren; creativiteit, resultaat- en doelgerichtheid, dragen bij aan het succesvol opzetten en afronden van ideeën, opdrachten en projecten. Zelfontplooiing en blijven groeien in professionaliteit staan voor mij boven aan de lijst. Door de combinatie van enthousiasme, energie en passie is het voor velen prettig om met me samen te werken.

Wil jij een gratis adviesgesprek?
Bel me op 06-315 66 888 of mail naar Benito@BaazZ.nl

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • Overig