Leden

Zanden

Olga van der Zanden

Eigenaar
badge RLP
  • Competentiecoaching
  • Loopbaan coaching
  • Loopbaan counselling
  • Outplacement

Contact

http://www.MiRa-Coaching.eu

Levendaal 6 6715 KK EDE

De juiste kijk op mens en werk

In alle lagen van een organisatie is het van belang als werknemers professioneel en persoonlijk tevreden en gelukkig zijn met hun werk. Zowel individueel als in teamverband levert dit de beste resultaten.
Daar geloof ik in als coach, en daar zet ik me voor in. Het gaat dan bijvoorbeeld om het verbeteren van werkrelaties of het verhelderen van werkprocessen of communicatielijnen binnen teams . Ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers helpt enorm om meer werkplezier en daardoor verbeterde effectiviteit te bewerkstelligen.
Mijn managementervaring gecombineerd met diverse coachingstechnieken zet ik daarvoor daadkrachtig en creatief in. Ik verbind organisatiedoelstellingen en persoonlijke doelstellingen met elkaar: wat vraagt de organisatie van een medewerker, wat biedt die medewerker, wat hebben medewerkers en organisatie nodig, en hoe bereik je samen het meest optimale resultaat.

Speciaal aandachtsgebied: ge├╝niformeerde beroepen. Door mijn ervaring bij Defensie (KMA; diverse officiersfuncties bij de Koninklijke Landmacht) coach ik graag binnen ge├╝niformeerde diensten: ik spreek de taal, begrijp de speciale positie en de bijzondere uitdagingen.

Naast coaching binnen organisaties coach ik ook particulieren. Daarbij stimuleer ik mensen om positieve veranderingen in hun leven te bereiken. Het is mijn passie om mensen te ondersteunen in het realiseren van hun doelstellingen. Ik laat mensen ontdekken dat er meer mogelijk is dan ze denken. Zet je capaciteiten zodanig in, dat je - professioneel en persoonlijk - effectief en toegewijd bent aan voorliggende taken en doelstellingen, zodat je voldoening, erkenning en betrokkenheid ervaart.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt