Leden

Schaart

Lonneke Schaart

Loopbaancoach
badge RLP
  • Competentiecoaching
  • Interne jobcoach
  • Loopbaan coaching

Contact

  • +31622949389 (mobiel)

http://capaciteitcoaching.nl

Middellaan 63 3904 LE VEENENDAAL

Ik ben (team)coach en coachend leidinggevende bij bol.com en zelfstandig coach (Capaciteit Coaching).
Ik heb ervaring met verschillende coaching vraagstukken waaronder loopbaantrajecten, balans werk/prive, zelfvertrouwen, perfectionisme, introversie, leidinggeven.

Ik geloof dat je het meest gemotiveerd en effectief bent wanneer je focust op het ontwikkelen van je talenten. Je sluit aan bij dat wat er al is & wat energie geeft. Ik help je hier inzicht in te krijgen. En ik laat je zien dat je dingen anders kunt bekijken waardoor je vertrouwen krijgt dat te gaan doen wat je graag zou willen doen.

Ik ben begripvol, moedig aan, daag uit, zorg voor focus op jouw doelen. Ik ben praktisch ingesteld, ik houd van concrete acties.
Clienten omschrijven mij als integer, sensitief en een professionele coach die op een gestructureerde en plezierige manier coacht. Het voelt voor clienten als een veilige en vertrouwde omgeving op gelijk level onder andere door mijn luisterende oor, begrip en doordat ik af en toe ook dingen over mijzelf deel. Wat men prettig vindt zijn mijn gespreksverslagen en het feit dat ik meedenk en mijn eigen netwerk daarbij in zet.

Je kan bij mij terecht voor een TalentMotivatieAnalyse (TMA). De TMA geeft inzicht in je drijfveren en talenten. En maakt van daaruit een koppeling met voor welke competenties je van nature aanleg hebt.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Particuliere markt