Leden

Pelt

Ed van Pelt

Gecertificeerd Loonbaanbegeleider/Jobcoach
Badge Register Jobcoach

De specialist bij begeleiding naar passend werk

Ed is zijn carrière gestart in de directie van verschillende Retail bedrijven en de laatste 10 jaren in de Brandstof Retail. Meer dan 30 jaar ervaring maakt dat hij het bedrijfsleven door en door kent. Met HR in zijn portefeuille bij diverse bedrijven was er al reeds een basis gelegd voor zijn gecertificeerde Post HBO jobcoach opleiding welke afgerond is. Ed begrijpt hoe bedrijven in elkaar zitten en welke rol het personeel hier in vervuld. Ed is voor een pro actieve en out of the box aanpak.

Hij heeft de post hbo re-integratie jobcoach gecertificeerde opleiding gevolgd om anderen te kunnen helpen bij het vinden van een baan of het maken van een carrière-switch. Hij kan zijn grote netwerk en die van de re integratiebureaus waar Ed voor werkt inzetten om de cliënt naar werk te helpen. (via R3.nu uit Amstelveen en SolidSense.nl uit Den Haag)

“Ik wil mensen een stevig fundament bieden van waaruit ze zichzelf kunnen ontplooien en hun potentieel maximaal kunnen benutten.
Om dit te kunnen wil ik mensen zo goed mogelijk leren kennen, ze helpen om hun dromen te verhelderen en te laten ervaren hoe ze die kunnen realiseren.”

De afspraken kunnen worden gehouden op ons kantoor in de inspirerende landelijke omgeving van Almere-Oosterwold. Er kunnen ook afspraken gemaakt worden in regio: Flevoland, Amsterdam, 't Gooi . Wij maken dan gebruik van diverse coach ruimtes in deze regio's of ik kom bij u thuis. De consulten kunnen ook plaatsvinden in combinatie met een sportieve activiteit als wandelen, fietsen of suppen. Gebleken is dat dit tot goede resultaten leidt.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Particuliere markt
  • Vereniging

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • Overig