1. Home
  2. Mijn Noloc
  3. Klussenbank

Klussenbank

Heb je altijd al wat willen doen voor de vereniging maar wil jij je niet commiteren voor de lange termijn, dan hebben we nu de klussenbank voor jou. Met relatief korte klussen kan je toch wat betekenen voor de vereniging. 

 

Waarom de klussenbank

In de afgelopen jaren zien we een steeds nadrukkelijker professionalisering van onze vereniging. Dat zien we terug in onze ambities, onze uitingen en ook in de tijd die we vragen van onze vrijwilligers binnen de vereniging. Het is goed om te kijken naar de wijze waarop onze leden graag talent & tijd willen verdelen over werk en interesses.


Waarom is dat leuk? 

Vanuit die gedachte heeft Noloc goed gekeken naar de taken die er liggen. Dat zijn soms pittige functies die veel tijd vragen. Door deze taken niet langer te clusteren denken wij dat het voor jou aantrekkelijker is om deel te nemen op basis van je talent & ervaring, zin & tijd, zónder langdurig commitment. Voorbeelden kunnen zijn: gastheren en vrouwen voor op de beurs, bloggers, redacteuren, ontwerpers, captains voor WvdL, twitteraars etc. Leuke, interessante, korte en krachtige klussen. Welkom bij de klussenbank!

Wanneer je iets wilt doen, reageer dan naar: coordinator@noloc.nl

 

Klussenbank
 

Blogger
Twitteraar
LinkedIn- specialist
Facebook-specialist
Gastheer/Gastvrouw
Tekstschrijver
SEO kenner om af en toe te helpen met de website