1. Home
  2. > De Klussenbank
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen

De klussenbank en de klussenlijst

Heb je altijd al wat willen doen voor de vereniging maar wil jij je niet commiteren voor de lange termijn, dan hebben we nu de klussenlijst voor jou. Met relatief korte klussen kan je toch wat betekenen voor de vereniging. 


Waarom de klussenbank?

In de afgelopen jaren zien we een steeds nadrukkelijker professionalisering van onze vereniging. Dat zien we terug in onze ambities, onze uitingen en ook in de tijd die we vragen van onze vrijwilligers binnen de vereniging. Het is goed om te kijken naar de wijze waarop onze leden graag talent & tijd willen verdelen over werk en interesses.


Waarom is dat leuk?

Vanuit die gedachte heeft Noloc goed gekeken naar de taken die er liggen. Dat zijn soms pittige functies die veel tijd vragen. Door deze taken niet langer te clusteren denken wij dat het voor jou aantrekkelijker is om deel te nemen op basis van je talent & ervaring, zin & tijd, zónder langdurig commitment. Voorbeelden kunnen zijn: gastheren en vrouwen voor op de beurs, certificeringspecialisten, bloggers, redacteuren, ontwerpers, captains voor DvdL, twitteraars etc. Leuke, interessante, korte en krachtige klussen. Welkom bij de klussenbank!

Wanneer je iets wilt doen, reageer dan naar:coordinator@noloc.nl


Klussenlijst

Helper van een aspirantlid bij het invullen van de erkenningstukken open     
Blogger open
Twitteraar open
LinkedIn- specialist open
Facebook-specialist open 
Gastheer/Gastvrouw open
Tekstschrijver open
Coördinator KwaliteitsKringen regio Gelderland / Noord Oost Nederland. (te Zwolle) open
SEO kenner om af en toe te helpen met de website open
Kwaliteitskringdeelnemer die informatie wil geven over zijn/haar kwaliteitskring in de regio waar de informatiebijeenkomsten plaats vinden.  open