Waarom kiezen voor een keurmerk

In een tijd waarin veranderingen op de arbeidsmarkt elkaar in rap tempo opvolgen, is het cruciaal om de juiste ondersteuning te krijgen bij loopbaanontwikkeling. Van een gecertificeerde loopbaanspecialist die verstand van zaken heeft. Want, je gaat voor een knieblessure toch ook naar een specialist?

Iedereen kan zichzelf loopbaancoach noemen … de loopbaanspecialisten met het keurmerk van Register Loopbaanprofessional of Register Jobcoach maken écht het verschil.

Dit keurmerk wordt overigens niet zomaar uitgereikt; de lat ligt hoog. Om het te verkrijgen, moeten professionals hun vakbekwaamheid bewijzen. Het gaat niet alleen om het startbekwame niveau. Ook de gecertificeerde loopbaanspecialist moet zichzelf continu blijven ontwikkelen. Elke vier jaar worden onze loopbaanspecialisten opnieuw getoetst om aan te tonen dat ze nog steeds voldoen aan de strenge normen en dat ze actief bezig zijn met hun professionele groei.

Bovendien is het belangrijk om te benadrukken dat het keurmerk niet zomaar een interne beoordeling is. De onafhankelijke certificeringsinstelling DNV voert de keuring uit, dat de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid verder versterkt. Dit biedt extra zekerheid.

Wil je verzekerd zijn van loopbaanbegeleiding die het verschil maakt?

Schakel een ervaren Noloc loopbaanspecialist in!