Terug naar overzicht

13
09
21

Week van de Loopbaan 2021

Waar: landelijk

COVID-19

Noloc volgt nauwlettend de corona-maatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Alle Noloc-bijeenkomsten vinden de komende tijd alleen online plaats; wij bieden regelmatig nieuwe webinars, online workshops en e-learnings aan. Binnen de Noloc Academie vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Kijk onder Mijn Noloc hoe je kunt inloggen op de online leeromgeving.

 

De landelijke Week van de Loopbaan vindt dit najaar plaats van 13 t/m 17 september. Een uitgelezen kans om jezelf als loopbaanprofessional of jobcoach regionaal in de etalage te zetten. 

 

Uit ervaring blijkt dat veel mensen niet weten wat loopbaanbegeleiding precies inhoudt. Het blijft vaak ver-van-hun-bedshow totdat ze er noodgedwongen mee te maken krijgen door bijvoorbeeld een reorganisatie. Terwijl loopbaanadvies veel verder strekt dan alleen maar ‘helpen als je zonder baan zit’. De Week van de Loopbaan is een hele toegankelijke en laagdrempelige manier om kennis te laten maken met ons mooie vak. 

Jij bepaalt natuurlijk zelf wanneer je jouw deuren openzet en in welke vorm. Noloc faciliteert, onder andere door een zoekmachine te maken voor iedereen die kennis wil maken met loopbaanadvies. Als je je via deze 'bijeenkomst' aanmeldt, ben je vindbaar in de zoekmachine. Alleen die leden die zich via deze bijeenkomst voor de Week van de Loopbaan aanmelden komen in de zoekresultaten terug. Diegene die zoekt kan doormiddel van een contactformulier met je in contact komen. 

Er wordt dan een e-mail gestuurd naar zowel de zender als de loopbaancoach. Daar staan gegevens in om in contact met elkaar te komen. In de zoekmachine komen de leden met PZE (Profiel Zichtbaar Extern, aan te vragen via je profiel) op dezelfde manier in de resultaten voor als op de reguliere zoekmachines. 

Vragen en/of aanmelden
Klik op de blauwe aanmeldbutton (na inloggen) op deze pagina om als Noloc-lid mee te doen aan de week van de loopbaan. Vervolgens ben je te vinden via www.noloc.nl/wvl.
Je krijgt ook nog bericht over de mediakit die te zijner tijd te downloaden is in de bibliotheek. Voor meer informatie houd de nieuwsbrief en website in de gaten!
Heb je een vraag? Stuur een mail naar info@noloc.nl of bel naar (033) 2473475.

555 personen aangemeld.