Terug naar overzicht

10
10
19

Webinar: Coaching bij verlies, rouw en verandering

Wie: Patricia Wouters
Waar: Online

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Nu we elkaar weer in beperkte(re) aantallen en met aangescherpte maatregelen mogen ontmoeten zijn wij druk doende de fysieke bijeenkomsten opnieuw te plannen. Uiteraard conform de richtlijnen en in nauw overleg met de betrokken locaties om ieders veiligheid te waarborgen. Ook blijven wij webinars en online workshops aanbieden. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden terug te kijken, klik hier.

Waar, wanneer en inschrijven
Dit webinar vindt plaats op donderdag 10 oktober om 20.00 uur via Online Seminar. Aanmelden kan via Online Seminar. 
Het is dus niet mogelijk om je via de reguliere Noloc manier aan te melden. Wil je dat je deelname aan het webinar naderhand zichtbaar wordt in je profiel op de Noloc-website? Vergeet dan niet je lidnummer in te voeren!

Onderwerp
Loopbaanprofessionals hebben te maken met begeleiding van cliënten waarbij verandering of verlies een belangrijke rol kan spelen. Denk bijvoorbeeld aan reorganisaties op het werk, boventalligheid, of ziekte waardoor bepaalde werkzaamheden niet meer kunnen worden uitgevoerd.

Hoe kun je signalen herkennen en wat kun je doen in jouw coachrol om verliesbegeleiding te bieden?

Tijdens het webinar geeft Patricia Wouters inzicht in haar aanpak om daar als professional nog beter mee om te kunnen gaan. Aan bod komen verschillende theorieën uit de Verlieskunde en voorbeelden uit de praktijk.

Achtergrond spreker
Patricia Wouters is psychosociaal therapeut, trainer en interventiekundige, met een specialisatie in Verlieskunde en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Met haar eigen praktijk begeleidt zij individuen en organisaties bij veranderingen via persoonlijke begeleiding, training en teamtrajecten. 

27 personen aangemeld.