Terug naar overzicht

01
12
21
Trends & ontwikkelingen

Presenteren en profileren; zet jouw bedrijf en Noloc op de kaart bij opdrachtgevers

Waar: Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist

COVID-19

Noloc volgt nauwlettend de corona-maatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Alle Noloc-bijeenkomsten vinden de komende tijd alleen online plaats; wij bieden regelmatig nieuwe webinars, online workshops en e-learnings aan. Binnen de Noloc Academie vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Kijk onder Mijn Noloc hoe je kunt inloggen op de online leeromgeving.

Waar en wanneer 
Deze training vindt plaats op woensdag 1 december, van 10.00 uur tot 17.00 uur, bij Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist. Aanmelden is mogelijk vanaf maandag 18 oktober via de website.

Programma
10.00 uur - start training
17.00 uur - einde training

Onderwerp

Het Team Marktontwikkeling van Noloc heeft de afgelopen maanden een aanpak uitgewerkt om ondernemende Noloc-leden tools te geven zich makkelijker bij potentiële opdrachtgevers te profileren. Als we Noloc als kwaliteitskeurmerk voor loopbaanprofessionals beter op de kaart zetten, heb je als gecertificeerd professional een streepje voor op concullega's. Idealiter gaan opdrachtgevers in de toekomst meer en meer als voorwaarde stellen dat ingehuurde professionals gecertificeerd zijn. En daar kun jij een bijdrage aan leveren door zelf ambassadeur van Noloc te worden en daarmee tegelijkertijd je eigen bedrijf te profileren. Hoe gaan we dat doen:

  • Wil je komend jaar nieuwe opdrachtgevers binnenhalen onder MKB-bedrijven, het grootbedrijf of bij de overheid, dan kun je je aanmelden voor dit project.
  • Op 1 december kun je deelnemen aan een onboarding- en trainingsdag waarin je uitleg krijgt over de toegevoegde waarde van Noloc voor opdrachtgevers en de informatie/verkoopargumenten die we bij hen voor het voetlicht willen brengen. Basis voor dit verhaal is een presentatie die door Team Marktontwikkeling samen met Noloc-leden en afdeling communicatie is ontwikkeld. Het tweede deel van de trainingsdag is gericht op presentatievaardigheden, om die presentatie daarna zelf te kunnen gaan verzorgen. De trainingsdag vind live en centraal in Nederland plaats, locatie en exacte tijdstip volgen nog.
  • In de drie maanden na de training plan je zelf minimaal twee afspraken in om Noloc te presenteren bij potentiële opdrachtgevers. Dat kan een ondernemersvereniging van MKB-ers zijn, een grote werkgever of een overheidswerkgever. Omdat je namens Noloc optreed, zal de drempel lager zijn om aan tafel te komen, dan wanneer je uitsluitend vanuit je eigen onderneming naar buiten treedt. Tegelijkertijd kun je hiermee natuurlijk wel je zelf als deskundige profileren.
  • In februari en in juniplannen we een terugkomsessie, waarin we de ervaringen en leerpunten delen.

Zie jij kansen om jezelf en Noloc op deze manier te profileren en wil je deelnemen aan dit project, meld je dan aan. Voorwaarden om te kunnen deelnemen, zijn:

  • Je hebt ervaring met netwerken onder, en werken voor één van de genoemde categorieën: MKB-bedrijven, het Grootbedrijf (bedrijven met meer dan 250 medewerkers of meer dan €25 miljoen omzet) of Overheidswerkgevers; dit kun je aantonen middels het meesturen van een bedrijfs-cv
  • Je committeert je er aan dat je na afloop van de trainingsdag minimaal 2 presentatie-afspraken maakt en deelneemt aan de terugkomsessies
  • Er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen aan de trainingsdag, en vooraf vindt een korte intake plaats om te bezien of deelname zinvol en effectief is, zowel voor Noloc als voor jezelf.
  • Deelname aan de trainingsdag is gratis. 

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor deze training rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie dagen / 72 uur voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 

Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 45,- excl. btw in rekening gebracht. 
Wanneer er sprake is van een weerswaarschuwing vanuit het KNMI (code geel, code oranje of code rood), komt de annuleringsregeling te vervallen.

18 / 20 personen aangemeld.