Terug naar overzicht

26
09
19

Op de millimeter leren luisteren ?!

Wie: Hanny Ebbers
Waar: Zalencentrum De Ark

Waar en wanneer 
Deze leden-voor-ledenbijeenkomst vindt plaats op donderdag 26 september 2019. Aanmelden kan in verband met de zomervakantie vanaf vrijdag 28 juni 2019. Kosteloos afmelden kan tot maandag 23 september 18.00 uur. 

Locatie
Kerkelijk zalencentrum De Ark
Hargplein 101
3121 VG Schiedam

Programma
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Relevantie voor loopbaanprofessionals
De bijeenkomst is geschikt voor coaches, jobcoaches, trajectbegeleiders, loopbaanbegeleiders, ZKM-consultants die geïnteresseerd zijn in het begeleiden van werknemers naar werk en op de werkvloer, met name werknemers met depressieve klachten, burn-out, beelddenkers, mensen met autisme en verlies-ervaringen.

Onderwerp
Tijdens de bijeenkomst gaan we creatief aan de slag met de methodiek Supported Employment. Hanny legt uit hoe zij samen met haar  klanten zoekt naar de kern door ‘op de millimeter’ te luisteren. Als we de kern te pakken hebben, brengt Hanny - of de klant - die letterlijk in beeld. Dat zorgt voor overzicht en inzicht. Al doende leert Hanny de klant kennen en deze leert zichzelf kennen in de rol van werknemer.

Op zoek naar werk maakt Hanny op dezelfde manier een profiel van de meest passende werkplek. Als er sprake is van werk brengt zij de huidige baan in beeld en gaan zij evalueren: zit ik nog op mijn plek, waar ligt dat aan, etc. 

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie dagen / 72 uur voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 45,- excl. btw in rekening gebracht. 

30 / 37 personen aangemeld.