Terug naar overzicht

16
11
21

Noloc Loopbaancongres 2021

Waar: Utrecht

COVID-19

Noloc volgt nauwlettend de corona-maatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Alle Noloc-bijeenkomsten vinden de komende tijd alleen online plaats; wij bieden regelmatig nieuwe webinars, online workshops en e-learnings aan. Binnen de Noloc Academie vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Kijk onder Mijn Noloc hoe je kunt inloggen op de online leeromgeving.

Loopbaancongres 2021

Mei 2020.

Vanwege de tijd waarin we leven met alle zorgen van dien, moeten we naast accepteren en activeren, ook dingen veranderen.
Een van de dingen die we anders gaan doen, is ons prachtige Loopbaancongres.
Het is dit jaar niet mogelijk om 1000 leden een geweldige dag aan te bieden met vakgerichte content. Extra jammer omdat we dit jaar met een nieuw concept zouden gaan werken!
Maar: wat in een goed vat zit verzuurt niet, dus we schuiven het door naar 16 november 2021. 

Beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches

Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches en verbindt vakgenoten in hun professionele ontwikkeling. De vereniging telt circa 3.000 leden.
Noloc-erkende loopbaanprofessionals en jobcoaches voeren een kwaliteitskeurmerk, zijn opgenomen in een beroepsregister, en dragen daarmee bij aan een hoogstaand niveau van loopbaandienstverlening.