Terug naar overzicht

16
11
21

Noloc Loopbaancongres 2021 - ZIN360

Waar: TivoliVredenburg, te Utrecht

COVID-19

Noloc volgt nauwlettend de corona-maatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Alle Noloc-bijeenkomsten vinden de komende tijd alleen online plaats; wij bieden regelmatig nieuwe webinars, online workshops en e-learnings aan. Binnen de Noloc Academie vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Kijk onder Mijn Noloc hoe je kunt inloggen op de online leeromgeving.

 ZIN360

Komt er in 2021 een loopbaancongres? Nee, dat is dit jaar niet mogelijk maar wel dé hybride talkshow van het jaar! ZIN360 op dinsdag 16 november. Save the date!

Op 16 november zendt Noloc vanuit TivoliVredenburg dé hybride talkshow van het jaar uit. De thematiek? Zingeving in de praktijk. Want wat we allemaal gemeen hebben is dat we plezier in ons werk en leven willen hebben. Maar hoe behoud je dat of krijg je dat weer terug als het leven weerbarstiger blijkt te zijn dan je wilt? Neem je de regie of reageer je op wat er op je afkomt?

Programma

Aan de hand van het bekende Ikigai model gaan we het gesprek aan met elkaar. Door te weten wat jouw Ikigai oftewel je purpose of life is, sta je stil bij datgene wat je inspireert en waar je echt energie van krijgt. Het helpt je makkelijk keuzes te maken die goed zijn voor je gezondheid, je vriendschappen en je werk.

Tijdens een vijf kwartier durende wervelende talkshow praten we met elkaar over zingeving in de praktijk. We gaan in gesprek met experts en vakgenoten, delen inzichten en tips en willen deelnemers concrete houvast bieden én inspireren. Kortom een niet te missen talkshow waar je ook nog eens live bij aanwezig kunt zijn.

Als afsluiter en waardevolle extra van het hybride event Zin360 is er een exclusieve masterclass van een professionele Ikigai coach, speciaal voor de live deelnemers van het hybride event.

Programma:

14.00 - 14.30 uur 
Ontvangst Noloc ZIN360

14.30 - 16.00 uur
Uitzending ZIN360 talkshow

16.00 - 16.15 uur
Pauze

16.15 - 17.15 uur
Masterclass IKIGAI

17.15 - 18.00 uur
Start netwerkborrel

18.00 uur
Einde ZIN360

Kosten

Kosten voor live deelname aan het hybride event zijn eenmalig € 99,- excl. BTW.

Reserveer als Noloc-lid nu alvast je plek voor jouw live deelname en je krijgt de exclusieve masterclass van een professionele Ikigai coach – gegeven direct na de talkshow – als waardevolle extra. Wees er snel bij, want op = op!

De talkshow is op de dag zelf kosteloos online te bekijken. Daar hoef je niet voor te reserveren. Noloc volgt de regels van de overheid ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Dat betekent dat er door omstandigheden altijd een kans is dat het event alleen online mogelijk is.

Kijk ook voor informatie op: https://loopbaancongres.nl/

 

 

100 / 100 personen aangemeld.