Terug naar overzicht

26
11
19

Meet en Greet!

Waar: Best Western Hotel Gouda

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Nu we elkaar weer in beperkte(re) aantallen en met aangescherpte maatregelen mogen ontmoeten zijn wij druk doende de fysieke bijeenkomsten opnieuw te plannen. Uiteraard conform de richtlijnen en in nauw overleg met de betrokken locaties om ieders veiligheid te waarborgen. Ook blijven wij webinars en online workshops aanbieden. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden terug te kijken, klik hier.

Ontmoet je vakgenoten, ontmoet Noloc!

Wil je kennismaken met Noloc collega's bij jou in de omgeving, meer weten over waar de vereniging hard aan werkt, meepraten over belangrijke thema’s, kennis delen en leden van bestuur en ledenraad ontmoeten? Wees dan welkom op de Noloc Meet en Greet.

Onder het genot van soep met broodjes en later een drankje met versnapering krijg je informatie over de vereniging, houden we je op de hoogte van het laatste nieuws en gaan we met elkaar in gesprek over een nader te bepalen thema. 

Elk Noloc lid is welkom, of je nu net bent begonnen of al 10 jaar lid bent.

Kom naar de Meet en Greet!

Programma
18.00 uur - Inloop met soep & broodjes
18.30 uur - Start bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst

Locatie
Best Western Hotel Gouda
Hoge Gouwe 201
2801 LE Gouda

Tijdens de Meet & Greet zullen bestuurslid Connie van der Zwan en Erik Wissema vanuit de Ledenraad aanwezig zijn. 

19 / 35 personen aangemeld.