Terug naar overzicht

16
04
20

Live online workshop ‘Online werken als coach of trainer, een praktische verkenning’

Wie: Kristin Dekkers
Waar: Online

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Voor alle Noloc-bijeenkomsten in mei en juni zijn wij momenteel aan het inventariseren of deze online toch doorgang kunnen hebben of dat wij deze verplaatsen naar een later moment in het jaar. Ook zijn wij druk doende om extra webinars in te lassen zodat we ons allemaal ook in deze periode kunnen blijven bijscholen in ons vak. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden hier terug te kijken.

Waar en wanneer 
Deze online live workshop vindt plaats op donderdag 16 april 2020. Aanmelden is tot 14 april 16.00 uur mogelijk via de website.
Je ontvangt 2 dagen voor start een bevestiging van deelname met daarin een link om deel te nemen aan de online live workshop.  

Programma
20.00 uur - Start workshop
21.00 uur - Einde workshop

Onderwerp
Vanwege de Corona-crisis kan online werken voor iedere loopbaanprofessional of jobcoach een oplossing zijn voor contact met de eigen en met nieuwe cliënten. Ook los van de crisis kan online werken een aantrekkelijk alternatief zijn. Deze workshop laat zien welke aandachtspunten gelden en helpt je bij keuzes die je daarbij maakt. 

Deze workshop biedt een praktische verkenning van online werken als professionele coach of trainer en is relevant voor wie de eigen keuzes hierin wil toetsen of nog keuzes gaat maken. De mate van ervaring als coach of trainer maakt voor deelname aan deze workshop niet uit. Een deel van de workshop gaat over groepsprogramma’s online.

Om er voor te zorgen dat de workshop wat betreft techniek bij de deelnemers thuis voorspoedig verloopt, is een technische test vooraf een voorwaarde voor deelname. We bieden hiervoor een live testmoment aan. Instructies voor de test en om in te loggen ontvang je twee dagen voor start per e-mail. De test kost een paar minuten.

Over de spreker
Kristin is een ervaren begeleider van veranderingen in werk, voor teams en bij individuele vragen. Zij is opgeleid tot pedagoog en bestuurskundige, en gecertificeerd als loopbaancoach; zij werkt als trainer, coach en adviseur. Kristin is al een aantal jaren actief met begeleiding online, omdat het zo comfortabel is; haar cliënten zijn verrast over wat er allemaal mogelijk is.

100 / 100 personen aangemeld.