Terug naar overzicht

24
09
19

Hoe creëer je passieve inkomsten als loopbaancoach en bied je meerwaarde aan je coachee?

Wie: Dorette van Til - Vonk
Waar: Het Oude Tolhuys

Waar en wanneer 
Deze leden-voor-ledenbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 24 september 2019. Aanmelden kan in verband met de zomervakantie vanaf vrijdag 28 juni 2019. Kosteloos afmelden kan tot zaterdag 21 september 18.00 uur. 

Locatie
Het Oude Tolhuys
Weg naar Rhijnauwen 13-15
3584 AD Utrecht

Programma
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Relevantie voor loopbaanprofessionals
Deelname aan deze bijeenkomst is relevant voor loopbaancoaches die hun tijd en energie effectief willen inzetten. Die openstaan voor innovatie en de digitale mogelijkheden die er voor hun praktijk zijn verder willen ontdekken. 

Onderwerp
In deze bijeenkomst inspireert Dorette Vonk jou om als ondernemer naar je coachpraktijk te kijken. Ze vertelt open over hoe zij een online programma heeft ontwikkeld en uitgerold en hoe zij nu een passieve inkomstenstroom naast haar persoonlijke coachpraktijk heeft neergezet. 

Achtergrond spreker
Dorette Vonk runt een eigen loopbaancoachingspraktijk in het baarnse bos. Ze heeft een achtergrond in de werving & selectie van marketing & communicatieprofessionals. Met een Cum Laude diploma op het gebied van (marketing)communicatie en een passie voor zingeving & werkgeluk ontwikkelde zij met succes een online loopbaanprogramma. 

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie dagen / 72 uur voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 45,- excl. btw in rekening gebracht. 

27 / 37 personen aangemeld.