Terug naar overzicht

27
05
21
Doelgroepen & thematiek

Een psychobiologische kijk op stress

Wie: Carolien Hamming
Waar: Online

COVID-19

Noloc volgt nauwlettend de corona-maatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Alle Noloc-bijeenkomsten vinden de komende tijd alleen online plaats; wij bieden regelmatig nieuwe webinars, online workshops en e-learnings aan. Binnen de Noloc Academie vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Kijk onder Mijn Noloc hoe je kunt inloggen op de online leeromgeving.

Waar en wanneer 
Deze online regiobijeenkomst vindt plaats op donderdag 27 mei 2021 om 19.00 uur. Aanmelden is mogelijk vanaf donderdag 29 april via de website. 
Je ontvangt 2 dagen voor start een bevestiging van deelname met daarin een link om deel te nemen aan de online regiobijeenkomst via ZOOM.

Programma
19.00 uur - start online regiobijeenkomst
20.00 uur - korte pauze
21.00 uur - einde online regiobijeenkomst

Onderwerp
Loopbaanprofessionals hebben regelmatig coachees die last hebben van stressgerelateerde problematiek. Het is waardevol om daarover meer kennis te vergaren, zodat de coach het sneller herkent en passend advies/interventies kan bieden. 

Tijdens de workshop worden de volgende vragen beantwoord:
- Wat is er zo anders aan een ‘nieuwe kijk’ op stress?
- Hoe kunnen vitale, gezonde (jonge) mensen overspannen of burn-out raken (soms zelfs zonder dat ze het zien aankomen)?
- Wat is overbelasting en hoe herken je het?|
- Wat kun je adviseren bij overbelasting en lichte stressklachten?

De online workshop duurt 2 uur en heeft een afwisselende werkwijze:
- Plenaire uitleg (theorie) & gelegenheid om vragen te stellen via de chat
- Polls
- In kleine groepjes (3 of 4-tallen) zelf aan het werk met praktische opdracht

Over de spreker
Carolien Hamming is sinds 2006 directeur CSR Centrum; Stressdeskundige; Psycho-sociaal therapeut (np); Co-auteur van boek: Gek op stress, maar niet altijd; spreker. 

Annuleringsregeling
Aan een online bijeenkomst is een maximaal aantal deelnemers verbonden. Wanneer je je aanmeldt voor een online bijeenkomst rekenen wij daarom op jouw deelname.
Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je je tot drie dagen (72 uur) voorafgaand aan de betreffende online bijeenkomst afmelden via de website. Dit kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Door je tijdig af te melden voor een online bijeenkomst geef je andere leden de mogelijkheid om deel te nemen aan de online bijeenkomst.

51 / 50 personen aangemeld.