Terug naar overzicht

09
12
19

Blended coaching – the best of both worlds!

Wie: Marja Pronk
Waar: Dominicanenklooster Zwolle

Waar en wanneer 
Deze regiobijeenkomst vindt plaats op maandag 9 december 2019. Aanmelden kan vanaf maandag 28 oktober 2019. Kosteloos afmelden kan tot vrijdag 6 december 18.00 uur. 

Locatie
Dominicanenklooster
Assendorperstraat 29
8012 DE Zwolle

Programma
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Relevantie voor loopbaanprofessionals
Voor de nieuwe generatie die de arbeidsmarkt op stroomt zijn er geen twee werelden (online en offline) maar is het geheel hun wereld. Communiceren via whatsapp is voor hen doodnormaal en ook dat dit 24/7 door gaat. Steeds vaker hebben ook loopbaancoaches via de mail en whatsapp coachend contact met coachee. Hoe doe je dat goed? Wat zijn de voordelen voor coach en coachee? En wat zijn de valkuilen?

Onderwerp
Bij blended coaching heb je naast het reguliere F2F contact, ook schrijvend een coachend contact met je coachee. We gaan tijdens de bijeenkomst in op wat blended coaching is (en wat het verschil is met e-coaching) en wat blended coaching toe kan voegenwaarom je dit zou willen toevoegen aan jouw aanbod. Welke coachtechnieken heb je daarvoor nodig? Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt toegelicht wat voordelen zijn en ook de do’s en don’ts komen aan bod. Daarnaast ga je zelf aan de slag met een casus. De nadruk ligt niet op (de benodigde hard- en software voor) e-coaching.

Achtergrond gastspreker
Marja is sinds 2003 zelfstandig trainer en coach. Begeleiding van met name mensen met overspanningsklachten en (dreigend) burn out. In het verlengde daarvan ook loopbaanvragen. Trainer coachvaardigheden voor loopbaancoaches en e-coaching (online schrijvend begeleiden) bij Vista Nova.

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie dagen / 72 uur voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 45,- excl. btw in rekening gebracht. 

Geen / 37 personen aangemeld.