Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid

 1. Professionele attitude contact-uren
  Professionele attitude contact-uren
 2. Coachen en Adviseren contact-uren
  Coachen en Adviseren contact-uren
 3. Methoden, technieken en instrumenten contact-uren
  Methoden, technieken en instrumenten contact-uren
 4. Loopbaankunde en arbeidsmarkt contact-uren
  Loopbaankunde en arbeidsmarkt contact-uren
 5. Algemene basiskennis contact-uren
  Algemene basiskennis contact-uren

Blankestijn & Partners | 9 maanden (inclusief het diplomeringstraject)

Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid

Basisgegevens

Opleidingsorganisatie:

Blankestijn & Partners
Churchillweg 5
6707 JA Wageningen

Lesplaats(en):

Zeist

Telefoonnummer:

0317-425134

E-mailadres:

info@bpopleidingen.nl

Website:

https://www.bpopleidingen.nl/opleiding/post-hbo-trainer-opleiding-trainen-ziel-en-zakelijkheid/

Contactpersoon:

Silvia Blankestijn

Doel, doelgroep, inhoud en omvang van de opleiding

Doel:

In de inspirerende Post-HBO Trainer Opleiding Trainen met Ziel en Zakelijkheid krijg je je trainersvaardigheden gedegen in de vingers, je leert trainen op de bovenstroom en onderstroom van persoonlijke veranderingsprocessen, je ontwikkelt en geeft een (met supervisie) zelf ontworpen training, en vergroot je impact als trainer door je eigen persoonlijke groei. In deze uitdagende trainersopleiding • Leg je een diepgaand fundament voor je trainersvakmanschap • Oefen je praktijkgericht met resultaatgerichte en verdiepende werkvormen • Leer je kernachtig trainen op de bovenstroom en onderstroom • Leer je trainingen ontwikkelen in communicatie, leiderschap en persoonlijke effectiviteit • Krijg je systemische inzichten om je trainingen binnen organisaties te versterken • Leer je ook online trainen voor een blended trainingsaanpak • Vergroot je je impact als trainer door je eigen persoonlijke ontwikkeling

Doelgroep:

De Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid is een opleiding tot professioneel trainer en bedoeld voor (aankomend) trainers die • het trainersvak gedegen in de vingers willen krijgen, • willen trainen op de bovenstroom en onderstroom, • ook willen leren online trainingen te geven • zichzelf als trainingsinstrument willen ontwikkelen en versterken

Omschrijving:

Deze praktijkgerichte en erkende opleiding tot professioneel trainer inspireert om het beste uit jou als trainer naar boven te halen. Je wordt een vakbekwaam en authentiek trainer, die kan trainen op de bovenstroom en onderstroom van gedragsverandering. De opleiding bestaat uit 12 opleidingsdagen inclusief het geven van diverse mini-workshops, 3 online workshops, intervisie, supervisie en praktijktraining. De opleiding is erkend door de NOBTRA en geeft een Post-HBO geregistreerd diploma. In deze trainer opleiding werk je ook aan je persoonlijke ontwikkeling als trainer, zodat je jezelf optimaal als trainingsinstrument kunt inzetten.

Studielast

Contact-uren:

Professionele attitude: 20 uur
Coachen en Adviseren: 20 uur
Methoden, technieken en instrumenten: 25 uur
Loopbaankunde en arbeidsmarkt: 8 uur
Algemene basiskennis: 20 uur

Totaal aantal contacturen:

93 uur

Totaal aantal uren tijdbesteding zelfstudie, onbegeleide groepsactiviteiten, huiswerk:

155 uur

De opleiding beginnen

Toelatingseisen opleidingsniveau / diploma's:

HBO werk- en denkniveau

Toelatingseisen algemene werkervaring:

minimaal 3 jaar werkervaring

Toelatingseisenwerkervaring op het gebied van loopbaanprofessie:

Enige ervaring in het begeleiden van mensen/groepen is aanbevolen

Overige eisen voor deelname:

Twijfel je of je voldoet aan de toelatingscriteria, neem dan contact met ons op (0317-425134) en we kijken er samen naar.

Aanmeldings- / toelatingsprocedure:

Aanmelden doe je via de opleidingspagina op onze website: https://www.bpopleidingen.nl/opleiding/post-hbo-trainer-opleiding-trainen-ziel-en-zakelijkheid/ daarna wordt er een toelatingsgesprek ingepland. Twijfel je of je voldoet aan de toelatingscriteria, neem dan contact met ons op (0317-425134) en we kijken er samen naar.

Startdata:

De eerstvolgende startdata zijn: 6 april 2023 en 5 oktober 2023

De opleiding afronden

Beoordeling en / of toetsing leerresultaten:

Ja, je sluit deze Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid af met een praktijkexamen, waardoor je een NOBTRA-erkend en Post-HBO register diploma behaalt. Behalve toetsing is het examentraject een extra groeistap in je trainersontwikkeling, waarin je je opgedane kennis en vaardigheden samenbrengt en toepast in de praktijk.

Diploma of certificaat:

Ja, na succesvolle afronding krijg je het NOBTRA-erkende en Post-HBO geregistreerde diploma Trainen met Ziel en Zakelijkheid en word je ingeschreven in het officiële Post-HBO register van CPION.

Overige gegevens

Kosten van de opleiding excl. BTW:

€ 5.525,00

Wordt de opleiding bij open inschrijving aangeboden?

Ja

Wordt de opleiding `in-company` aangeboden?

Ja

Totale duur (doorlooptijd) van de opleiding:

9 maanden (inclusief het diplomeringstraject)

Opleidingsdagen / avonden en verdeling over de opleidingsduur:

12 opleidingsdagen van 9.15 tot 17.00 uur, 3 online workshops (een dagdeel), 7x intervisie, 2x supervisie en praktijktraining. Voor de data zie de opleidingspagina op onze website: https://www.bpopleidingen.nl/opleiding/post-hbo-trainer-opleiding-trainen-ziel-en-zakelijkheid/ De hele trainers opleiding duurt ongeveer 9 maanden dit is inclusief het diplomeringstraject.

Minimum / maximum aantal deelnemers:

8/16

Keurmerken / erkenningen / accreditaties:

Post-HBO registratie: De Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid is door het CPION Post-HBO erkend. Dit houdt in dat je Post-HBO diploma wordt ingeschreven in het Post-HBO register waardoor je een officieel Post-HBO diploma hebt. NOBTRA-erkende trainersopleiding: Deze opleiding is erkend door de NOBTRA (Nederlandse Orde van Beroepstrainers). De NOBTRA is de beroepsvereniging van en voor trainers. Met het diploma kun je versneld worden erkend als trainer-NOBTRA. CEDEO erkend: Blankestijn & Partners is erkend door CEDEO met een klanttevredenheid van ruim 9,5. CRKBO geregistreerd: Blankestijn & Partners heeft een CRKBO registratie.

Sinds wanneer bestaat opleiding:

2011

Aantal mensen dat de opleiding met succes heeft afgerond:

200-600

Aanvullende informatie:

Deze trainer opleiding wordt gegeven door een klein team van ervaren en bevlogen opleiders. Ze leren je met heel veel plezier alle kneepjes van het trainersvak. De opleiding is vrijgesteld van BTW

Laatst bijgewerkt op:

11-02-22