1. Home
  2. Actueel
  3. Week van de Loopbaan

Week van de Loopbaan

 

Week van de Loopbaan 2020

van 14 t/m 19 september

 

Anders dan anders!

De Week van  de Loopbaan is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend advies in te winnen. Wij willen hiermee aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Door COVID-19 verandert de wereld met de dag. Ook op de Week van de Loopbaan 2020 zal dat mogelijk zijn weerslag hebben. We gaan daar als beroepsgroep verantwoord en creatief mee om. Ons werk gaat immers onverminderd door. Wat kan je dit jaar verwachten van Week van de Loopbaan?

- Zes dagen lang gratis loopbaanadvies (online of offline)
- Voor iedereen toegankelijk
- Ruimte en aandacht voor de loopbaanontwikkeling van medewerkers
- Bij meer dan 300 bureaus in Nederland, dus ook bij jou in de buurt
- Direct contact met erkende professionals op loopbaangebied (online of offline). 

Doe je als loopbaanprofessional weer mee? Schrijf je dan hier in. 
Zoek je een loopbaanprofessional bij jou in de buurt? Klik dan hier
(Er worden door het land heen verschillende activiteiten georganiseerd. Houd daarom de berichtgevingen van de locale loopbaanprofessionals in de gaten. Bij de een krijg je bijvoorbeeld een gratis kennismakingsgesprek en bij de ander sollicitatietraining.)

 

Terugblik Week van de Loopbaan 2019 

Maar liefst 325 loopbaanprofessionals openden dit jaar van 16 tot en met 21 september hun deuren tijdens de Week van de Loopbaan. Een record! Met name Online en in regionale kranten is er veel aandacht geweest voor de Week van de Loopbaan: 468.018 views. Het aantal views is gebaseerd op statistieken van social media, blogs, nieuwssites, fora, radio, tv en printmedia. Door het land zijn er veel "loopbaan-initiatieven" geweest.
 

Dit zijn bedrijven die de Week van de Loopbaan in 2020 gaan promoten.