1. Home
  2. Actueel
  3. Week van de Loopbaan

Week van de Loopbaan

 

Terugblik Week van de Loopbaan 2020

 

Anders dan anders!


 

De Week van  de Loopbaan vond dit jaar plaats van 14 t/m 19 september en het was een groot succes. De Week van  de Loopbaan is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend advies in te winnen. Wij willen hiermee aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Maar liefst 505 loopbaanprofessionals waren actief tijdens de Week van de Loopbaan. Door het land zijn er veel "loopbaan-initiatieven" geweest. Velen pakten het ‘anders dan anders’ aan met online spreekuren of door online kennis te delen. Wij merken dat er heel veel mensen zijn met loopbaanvragen door de huidige situatie met Covid-19.

Wij willen alle partners die de Week van de Loopbaan actief hebben gepromoot van harte bedanken voor hun inspanningen. Met name online is er veel aandacht geweest voor de Week van de Loopbaan maar wij hebben ook in een diversiteit aan media-uitingen aandacht voor de Week van de Loopbaan teruggezien.

Volgend jaar weer! 13 t/m 18 september 2021
 

Wat kun je verwachten van de Week van de Loopbaan?

- Zes dagen lang gratis loopbaanadvies (online of offline)
- Voor iedereen toegankelijk
- Ruimte en aandacht voor de loopbaanontwikkeling van medewerkers
- Bij meer dan 500 bureaus in Nederland, dus ook bij jou in de buurt
- Direct contact met erkende professionals op loopbaangebied (online of offline). 

 

Dit zijn bedrijven die de Week van de Loopbaan in 2020 hebben gepromoot.