Random selectie beroepsregister

Random selectie beroepsregister

27-11-2023
Nieuws

De zoekmachine voor het beroepsregister, waarin alle Noloc-leden zijn terug te vinden voor werkend Nederland, is aangepast. Hierdoor verloopt het zoekproces objectief en staat niet altijd hetzelfde lid bovenaan. Ben jij niet vindbaar? Activeer vandaag nog jouw account. 

Weet jij dat werkgevers en werknemers hun postcode kunnen intoetsen op de homepage van de Noloc-site om een Noloc-coach in de buurt te zoeken? Tot voor kort was deze lijst statisch, dat wil zeggen dat leden altijd op dezelfde volgorde waren terug te vinden. Om iedereen gelijke kansen te geven, wordt de zoekselectie telkens ‘random’ aangepast. Hierdoor verloopt het zoekproces objectief en staat niet altijd hetzelfde lid bovenaan. Zorg ervoor dat jouw profiel compleet is als een potentiële loopbaanklant jouw naam vindt!

Niet zichtbaar in beroepsregister? Activeer je account

Wat ons opvalt, is dat er leden zijn die hun account niet hebben geactiveerd. Geldt dat voor jou ook? Dit betekent dat jij momenteel niet vindbaar bent voor potentiële klanten bij jou in de regio. Zonde, want je mist op deze manier gratis publiciteit om jezelf en je diensten in de etalage te zetten. Stuur een mail naar het secretariaat en je ontvangt een activatie-mail. In een mum van een tijd heb je jouw account geactiveerd, dus doe het vandaag nog!