Gezocht: enthousiaste mentoren en assessoren

Gezocht: enthousiaste mentoren en assessoren

12-09-2023
Nieuws

We zijn doorlopend op zoek naar erkende en enthousiaste loopbaanprofessionals en jobcoaches voor de rol van mentor en/of assessor. Kom ons team versterken!

Vind jij het leuk en belangrijk om je kennis en ervaring te delen met een vakcollega? We zoeken mentoren en assessoren voor het begeleiden en toetsen van vakcollega’s die opgaan voor (re)certificering:
✔︎ Assessor Register Jobcoach
✔︎ Mentor Register Jobcoach
✔︎ Assessor Register Loopbaanprofessional
✔︎ Mentor Register Loopbaanprofessional

Wat zeggen mentoren en assessoren over deze mooie rol? 

Anezka van de Weg, Assessor Noloc:

“Certificering is een meesterproef van ons vakmanschap. Als assessor krijg ik met collega’s een intiem kijkje in iemands atelier.” 

Angela van Berkel, Assessor en Mentor Noloc:

“Het is inspirerend om verhalen van vakgenoten te lezen. Daardoor krijg ik zelf een breder perspectief. Dat ontwikkelgerichte is voor mij de meerwaarde: ik praat over ontwikkeling in plaats van wat heb je niet gedaan?!”

Maaike Droog, Mentor Noloc:

“Dat coachende, opbouwende in het mentorstuk en bevragen van mensen over het schrijven van hun portfolio is gewoon leuk. Soms help je ze met hele praktische tips op weg. Ik probeer altijd iets positiefs te brengen.”

Kom ons team versterken

Uiteraard doorloop je een introductie- en inwerkprogramma voor je aan de slag gaat. Wil jij vanuit jouw expertise een bijdrage leveren aan het keurmerk Register Loopbaanprofessional of Register Jobcoach? Laat het weten aan Yolanthe de Goederen, Coördinator Certificeren. Stuur een mail naar certificeren@noloc.nl

PS "Het houdt mij scherp", zegt mentor Marieke Langenberg over haar rol. Lees haar ervaringen