Voucher voor gratis sparringsessie met een HRD-expert

Voucher voor gratis sparringsessie met een HRD-expert

01-02-2023

Heb jij een brandende vraag over een HRD-vraagstuk? Kom naar het HRD- en L&D-congres 'Liefde voor leren' en ontvang een voucher voor een gratis sparringsessie met een Noloc-ambassadeur. 

De arbeidsmarkt is sterk in verandering. Loopbanen zijn continu in ontwikkeling en daarmee wordt het belang van goede loopbaanbegeleiding steeds groter. Defensie weet hier alles van en laat al haar loopbaan- en employabilityadviseurs certificeren en registreren in het beroepsregister van Noloc. Met als doel het opleiden en kwalificeren van kundig Defensiepersoneel. 

In Angela Tönjes
Wil jij net als Defensie de loopbaanadviseurs binnen jouw organisatie laten certificeren? Of heb je een andere brandende vraag over een HRD-vraagstuk? Kom naar de Noloc-stand tijdens het HRD- en L&D-congres 'Liefde voor Leren' van onze partner Kloosterhof op 14 februari a.s. 

Je ontvangt een voucher voor een gratis sparringsessie met een Noloc-ambassadeur om advies in te winnen over de toekomstbestendigheid van jouw organisatie. Dit kan zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Meld je nu aan voor het congres