Nieuwe Noloc gedragscode is per 1 februari 2022 van toepassing

Nieuwe Noloc gedragscode is per 1 februari 2022 van toepassing

27-01-2022
Nieuws

Per 1 februari 2022 is de nieuwe gedragscode van toepassing voor alle Register Loopbaanprofessionals, Register Jobcoaches en aspirant leden van Noloc en vervangt daarmee de oude gedragscode. De gedragscode sluit aan bij het nieuwe keurmerk en is daarnaast weer helemaal up-to-date met meer aandacht voor belangentegenstelling en voor diversiteit en inclusie.

Per 1 februari 2022 is de nieuwe gedragscode van toepassing voor alle Register Loopbaanprofessionals, Register Jobcoaches en aspirant leden van Noloc en vervangt daarmee de oude gedragscode. De gedragscode sluit aan bij het nieuwe keurmerk en is daarnaast weer helemaal up-to-date met meer aandacht voor belangentegenstelling en voor diversiteit en inclusie.

We raden je aan om de gedragscode goed door te lezen en uiteraard om ernaar te verwijzen en naar te handelen in je dagelijkse beroepspraktijk. Ook de e-learning Ethiek in de Noloc Academie kan je ondersteunen om meer grip te krijgen op ethische kwesties. Heb je vragen over de gedragscode dan kun je je wenden tot Connie van der Zwan, secretaris van Noloc (secretaris@noloc.nl).

Je vindt de nieuwe gedragscode hier