Over Noloc Kennisfestival 2024

15
04
24

Noloc Kennisfestival 2024

Het Noloc Kennisfestival is uitverkocht en de reservelijst is gesloten. 

Op maandag 15 april 2024 organiseert Noloc het Noloc Kennisfestival. Het vakcongres is bedoeld voor alle loopbaanprofessionals, jobcoaches, studenten en andere geïnteresseerden (zowel leden als niet-leden). 

Tien opleiders, samen met Noloc mede-initiatiefnemers van dit vakcongres, zetten met elkaar een ijzersterk inhoudelijk programma neer. Ook vindt de uitreiking plaats van de derde editie van de LoopbaanPro Awards. Nieuw hierbij is de categorie LoopbaanPro Talent Award. 

Veelgestelde vragen
Heb je een vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail naar info@noloc.nl of bel tussen 08.30 en 12.30 uur naar: 033-2473475.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een initiatief van Noloc en 10 Noloc geaccrediteerde opleiders!

Een Leven Lang Loopbaanontwikkeling is het overkoepelende thema tijdens het Noloc Kennisfestival 2024 voor loopbaanprofessionals en jobcoaches. Het vakcongres biedt verdiepende, leerzame en inspirerende colleges en workshops voor alle loopbaanprofessionals, jobcoaches, studenten en andere geïnteresseerden. Het programma is gericht op kennisdeling, netwerken en verdieping. Ook vindt de uitreiking plaats van de derde editie van de LoopbaanPro Awards. Nieuw hierbij is de categorie LoopbaanPro Talent Award.

Het Kennisfestival wordt in samenwerking met onderstaande Noloc geaccrediteerde opleiders georganiseerd:

LOGO-Capabel-Hogeschool-(RGB)-2022 - Michel Windesheim_logo logo De Loopbaan opleiding
Logo Elan3 Logo-Saxion-def-2.jpg Logo-SARAwerkt-verkleind
Combo_Emonomy_logo_blauw_CMYK BGL Blankestijn & Partners
VistaNova

1200x600 Kennisfestival

Prijzen

Het Noloc Kennisfestival is uitverkocht en de reservelijst is gesoten. 

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer je je hebt ingeschreven voor het Noloc Kennisfestival rekenen wij op je komst.

Ben je op 15 april onverhoopt verhinderd (wat natuurlijk altijd kan gebeuren), dan kun je je tot 5 april voorafgaand aan het Kennisfestival kosteloos afmelden. Dat kan door een mail te sturen naar info@noloc.nl. Je ontvangt dan het volledige bedrag terug.

Wij hebben dan nog voldoende tijd om iemand van de wachtlijst te benaderen. Meld je je af na 5 april 2024, dan ontvang je geen geld terug. Je kan wel iemand als vervanger laten komen. De organisatie dient hierover uiterlijk 13 april, via info@noloc.nl, geïnformeerd te worden.