Opleiding Systemisch Loopbaancoach

Blankestijn & Partners | 4 maanden

Opleiding Systemisch Loopbaancoach

Basisgegevens

Opleidingsorganisatie:

Blankestijn & Partners
Churchillweg 5
6707 JA Wageningen

Lesplaats(en):

Zeist

Telefoonnummer:

0317-425134

E-mailadres:

info@bpopleidingen.nl

Website:

https://www.bpopleidingen.nl/opleiding/opleiding-systemisch-loopbaancoach/

Contactpersoon:

Silvia Blankestijn

Doel, doelgroep, inhoud en omvang van de opleiding

Doel:

De Opleiding Systemisch Loopbaancoach is een inspirerend vervolg op je practitioner (loopbaan)coach opleiding, of je practitioner coachingscompetenties die je op een andere manier hebt opgedaan: • Je leert systemisch waarnemen en systemisch coachen, vanuit een systemische coach houding. • Je leert werken met diverse vormen van opstellingen die je goed kunt gebruiken als loopbaancoach, zoals tafelopstellingen, opstellingen met grondplaten, online opstellingen en structuuropstellingen. • Je kunt persoonlijke loopbaanvragen plaatsen in een bredere organisatie- en maatschappelijke context.

Doelgroep:

Deze vervolg opleiding is bedoelt voor mensen die: • Coach en/of loopbaancoach zijn en zich verder willen professionaliseren als loopbaancoach. • Willen leren hoe je systemisch werken kunt inzetten binnen loopbaancoaching. • Hun systemische plek als loopbaancoach willen onderzoeken en versterken.

Omschrijving:

De Opleiding Systemisch Loopbaancoach is een vernieuwend en verrijkend vervolg op je (loopbaan)coachopleiding. Hiermee voeg je systemische coachen toe aan je toolbox en innerlijke houding als loopbaancoach. Je verbindt systemisch werken aan bestaande loopbaankaders en loopbaanmethodieken. In de opleiding Systemisch Loopbaancoach leer je systemisch coachen gericht op 3 aandachtsvelden: • De coachee: De impact van systemische bagage op het gebied van werk en (levens)loopbaanontwikkeling van de coachee. • De organisatie: De loopbaanontwikkeling van de coachee binnen de systemische organisatiecontext & systemisch kijken naar loopbaanvraagstukken in organisaties. • De loopbaancoach: De systemische bagage van jou als loopbaancoach en de plek die je inneemt in een loopbaantraject.

Studielast

Contact-uren:

Professionele attitude: 8 uur
Coachen en Adviseren: 7 uur
Methoden, technieken en instrumenten: 8 uur
Loopbaankunde en arbeidsmarkt: 4 uur
Algemene basiskennis: 1 uur

Totaal aantal contacturen:

28 uur

Totaal aantal uren tijdbesteding zelfstudie, onbegeleide groepsactiviteiten, huiswerk:

81 uur

De opleiding beginnen

Toelatingseisen opleidingsniveau / diploma's:

HBO werk- en denkniveau Afgeronde EQA practitioner Coach Opleiding, of vergelijkbaar competentieniveau als (loopbaan)coach.

Toelatingseisen algemene werkervaring:

Minimaal 3 jaar werkervaring

Overige eisen voor deelname:

Twijfel je of je voldoet aan de toelatingscriteria, neem dan contact met ons op (0317-425134) en we kijken er samen naar.

Aanmeldings- / toelatingsprocedure:

Aanmelden doe je via de opleidingspagina op onze website https://www.bpopleidingen.nl/opleiding/opleiding-systemisch-loopbaancoach/ Als je voldoet aan de toelatingscriteria word je direct toegelaten, bij twijfel wordt er toelatingsgesprek ingepland. Twijfel je of je voldoet aan de toelatingscriteria, neem dan contact met ons op (0317-425134) en we kijken er samen naar.

Startdata:

29 mei 2024 of 17 oktober 2024

De opleiding afronden

Beoordeling en / of toetsing leerresultaten:

Ja, Ontwikkelingsportfolio

Diploma of certificaat:

Ja, Certificaat

Overige gegevens

Kosten van de opleiding excl. BTW:

€ 1.750,00

Wordt de opleiding bij open inschrijving aangeboden?

Ja

Wordt de opleiding `in-company` aangeboden?

Ja

Totale duur (doorlooptijd) van de opleiding:

4 maanden

Opleidingsdagen / avonden en verdeling over de opleidingsduur:

3 opleidingsdagen van 9.15 tot 17.00 uur, 2 online workshops (een dagdeel), intervisie, supervisie en praktijkcoaching. Voor de data zie: www.bpopleidingen.nl De hele opleiding Systemisch Loopbaancoach duurt ongeveer vier maanden.

Minimum / maximum aantal deelnemers:

6/12

Keurmerken / erkenningen / accreditaties:

Blankestijn & Partners is als opleidingsinstituut geregistreerd bij de CRKBO en is erkend door CEDEO met een klanttevredenheid van ruim 9,5.

Sinds wanneer bestaat opleiding:

2021

Aantal mensen dat de opleiding met succes heeft afgerond:

20 of minder

Aanvullende informatie:

In deze opleiding gaan je persoonlijke en professionele ontwikkeling als loopbaancoach hand in hand, waarna je loopbaancoaching zich flink zal verdiepen. De opleiding wordt gegeven door opleiders die veel ervaring hebben binnen het loopbaancoaching vak, het systemisch werken gedegen in de vingers hebben én persoonlijke ontwikkeling kennen vanuit eigen ervaring. We kijken er naar uit je te ontmoeten! De opleiding is vrijgesteld van BTW

Laatst bijgewerkt op:

02-03-2023