Een Succesvolle Coachpraktijk

ICM Opleidingen & Trainingen | 3 dagen

Een Succesvolle Coachpraktijk

Basisgegevens

Opleidingsorganisatie:

ICM Opleidingen & Trainingen
Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht

Lesplaats(en):

Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Telefoonnummer:

030-2919888

E-mailadres:

info@icm.nl

Website:

https://www.icm.nl/opleidingen-en-trainingen/coachen-als-beroep/een-succesvolle-coachpraktijk/

Contactpersoon:

Martijn Koning

Doel, doelgroep, inhoud en omvang van de opleiding

Doel:

Je bent coach geworden omdat je het allerliefste mensen helpt. Maar omdat vanuit je eigen praktijk succesvol te doen, moeten mensen je wel weten te vinden. Er een goede boterham mee verdienen is best lastig. Hoe richt je je eigen praktijk zo in dat je kunt doen waar je goed in bent en tegelijkertijd een succesvolle ondernemer bent? Wie zijn jouw klanten? Hoe bereik je hen en hoe zet je hun behoeften centraal? En op welke manier zorg je ervoor dat je voldoende verdient om dit ook te blijven doen? Deze praktijkgerichte training geeft je de handvatten die je nodig hebt om zichtbaar te worden en klanten aan te trekken. Je ontwikkelt kennis en vaardigheden om succesvol te zijn op een manier die bij jou past.

Doelgroep:

Deze training is bedoeld voor coaches die praktijkgerichte kennis en vaardigheid willen ontwikkelen op het gebied van marketing en ondernemerschap. Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake bij onze studieadviseurs op 030-2919888.

Omschrijving:

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak. Intake | Voorafgaand aan de training vul je een schriftelijk intakeformulier in waarin je een aantal vragen beantwoordt gericht op jouw persoonlijke situatie. Deze vragen helpen je om jouw ontwikkeldoel helder te omschrijven. Bijeenkomsten | De bijeenkomsten zijn gericht op interactie met de trainer en medecursisten. Met afwisselende werkvormen doe je kennis en inzichten op en oefen je met vaardigheden. Er is veel ruimte voor de inbreng van eigen praktijksituaties en -voorbeelden. Een ervaren trainer begeleidt de klassikale bijeenkomsten waarbij jouw leerbehoefte centraal staat. Je trainer is een vakexpert, maar bovenal je persoonlijke coach. Business challenge | Je stelt je uitdaging vast en vertaalt die in een concrete opdracht waarmee je in je werk aan de slag gaat. Halverwege de training heb je een online coachmoment met jouw trainer. Tijdens dit Skypemoment wordt je één op één begeleidt bij jouw business challenge. Op deze manier geven wij je een duwtje in de rug om anders te werk te gaan voor meer resultaat. Individuele coaching | Alle denkbare kennis is aanwezig. De trainer daagt je steeds uit om aan te geven wat je nodig hebt om je competenties te verbeteren. Je kunt de trainer via het forum van de online leeromgeving bereiken, via e-mail of via skype op het afgesproken coachmoment. Zo kom je nooit lang vast te zitten in je werk. Online leeromgeving | Naast de interactieve klassikale dagen werk je met de rijke online leeromgeving die je ondersteunt in het leerproces. Tevens is dit jouw persoonlijke leerportfolio: een verzameling van al je ervaringen als ondernemer. Na de training houd je onbeperkt toegang tot al het online materiaal ter verdieping en naslagwerk. Persoonlijk actieplan | Aan het einde van de training schrijf je een persoonlijk actieplan. Daarmee zorg je ervoor dat je doorgaat met leren ook nadat het traject is afgerond. ICM-certificaat | Heb je de gehele training gevolgd, dan ontvang je het ICM-certificaat.

Studielast

Contact-uren:

Professionele attitude: 7 uur
Coachen en Adviseren: 0 uur
Methoden, technieken en instrumenten: 2 uur
Loopbaankunde en arbeidsmarkt: 9 uur
Algemene basiskennis: 4 uur

Totaal aantal contacturen:

22 uur

Totaal aantal uren tijdbesteding zelfstudie, onbegeleide groepsactiviteiten, huiswerk:

4 uur

De opleiding beginnen

Aanmeldings- / toelatingsprocedure:

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake bij onze studieadviseurs op 030-2919888 of schrijf je direct in via www.icm.nl

Startdata:

De training start in februari, juni, september en november. Voor de actuele startdata zie www.icm.nl

De opleiding afronden

Beoordeling en / of toetsing leerresultaten:

Nee

Diploma of certificaat:

Ja, Heb je de gehele training gevolgd, dan ontvang je het ICM-certificaat.

Overige gegevens

Kosten van de opleiding excl. BTW:

€ 1.495,00

Bijkomende kosten (bijv. studiematerialen):

37.50

Wordt de opleiding bij open inschrijving aangeboden?

Ja

Wordt de opleiding `in-company` aangeboden?

Ja

Totale duur (doorlooptijd) van de opleiding:

3 dagen

Opleidingsdagen / avonden en verdeling over de opleidingsduur:

De training wordt op verschillende dagen gegeven, afhankelijk van het startmoment.

Minimum / maximum aantal deelnemers:

Minimaal 4 deelnemers en maximaal 12 deelnemers

Keurmerken / erkenningen / accreditaties:

Het leveren van topkwaliteit aan onze klanten is voor ons essentieel. Wij laten onze producten en diploma’s erkennen en certificeren door leidende organisaties in diverse vakgebieden. Ook wordt de kwaliteit van onze organisatie en processen doorlopend getoetst aan keurmerken van onafhankelijke derden. Onze programma’s worden doorlopend getoetst op ontwikkelingen in het vakgebied in de praktijk. Wij werken samen met leidende organisaties in de diverse vakgebieden zodat we het materiaal up-to-date houden en onze cursisten een diploma met officieel erkende status krijgen. Zie ook www.icm.nl/over-icm/kwaliteit/

Aantal mensen dat de opleiding met succes heeft afgerond:

20 of minder

Laatst bijgewerkt op:

20-08-2020