LoopbaanPro Awards voor Krystyna Rudziewicz en voor de VRanderkamer

LoopbaanPro Awards voor Krystyna Rudziewicz en voor de VRanderkamer

19-04-2024
Nieuws

Krystyna Rudziewicz en De VRanderkamer zijn afgelopen maandag in de prijzen gevallen bij uitreiking van de LoopbaanPro Awards. De één ontving een Award in de categorie LoopbaanPro van het Jaar, terwijl de ander er met een Award in de gloednieuwe innovatie-categorie vandoor ging.

LoopbaanPro Awards 2024

Rudziewics sleepte de LoopbaanPro van het Jaar Award in de wacht. Met die winst treedt ze in de voetsporen van Birgit Vandermeulen (2022) en Debby Lux (2023). De jury was onder de indruk van de manier waarop de kersverse prijswinnaar mensen uit haar doelgroep (Polen, Russen, Tsjechen en Slowaken) weet te reïntegreren op de Nederlandse arbeidsmarkt. Elk project dat Rudziewics aangrijpt resulteert in minstens 90% aan succesvolle plaatsingen.

De prijswinnaar in de innovatie-categorie, De VRanderkamer, is een coachingsmethodiek die gebruik maakt van virtual reality: initiatiefnemers Angela Talen, Sasja Dirkse en Ingrid Mooijekind stampten hem zo’n 3,5 jaar geleden (en in het midden van een pandemie) uit de grond. De jury gaf aan onder de indruk te zijn van het project, vanwege diens vernieuwende, inspirerende en wetenschappelijke onderbouwing.

Een uitgebreid artikel over de Awardwinnaars lees je bij Werf&

Bron: LoopbaanPro