Grootse aanpak Week van de Loopbaan 2023: Blijf scherp, blijf ontwikkelen

Grootse aanpak Week van de Loopbaan 2023: Blijf scherp, blijf ontwikkelen

09-08-2023
Nieuws

Met de landelijke publiekscampagne ‘Blijf scherp, blijf ontwikkelen’ van Noloc wordt werkend Nederland geprikkeld om in actie te komen en in gesprek te gaan met een Register Loopbaanprofessional of Register Joboach. Doe mee!

Geweldige kansen liggen voor ons tijdens de Week van de Loopbaan, van 18 t/m 22 september a.s. Samen met werkgevers willen we een beweging op gang brengen en zoveel mogelijk mensen bewustmaken van het belang om in ontwikkeling te blijven. Met de publiekscampagne ‘Blijf scherp, blijf ontwikkelen’ wordt werkend Nederland geprikkeld om in actie te komen en in gesprek te gaan met een Noloc coach. Doe mee!

Landelijke campagne Noloc groter dan ooit

Noloc start een grootse landelijke mediacampagne voorafgaand aan de Week van de Loopbaan. In samenwerking met het FD, BNR en PW. magazine, verschijnt een scala aan advertenties, radiospotjes en interviews. 

Meld je aan als beschikbare coach

Doe ook mee en meld je aan als beschikbare Noloc coach. Jij bepaalt zélf wat je aanbiedt: gratis ontwikkeladvies, cv-check, inloopspreekuur, workhop … het is aan jou! Ga nú naar jouw profiel via Mijn Noloc en vink 'Ik doe mee met de Week van de Loopbaan' aan.

Regionale ‘tam tam’

Zorg dat jíj́ regionaal van je laat horen in de lokale media (huis-aan-huisbladen plaatsen 9 van de 10 keer jouw ingezonden artikel!), bij bibliotheken, ondernemersverenigingen, noem maar op. Maak vooral ook gebruik van de speciaal ontworpen mediakit vol bruikbare teksten zoals een informatiesheet, persberichten, mailingteksten voor bedrijven als ook bijvoorbeeld logo’s en een poster. En zet LinkedIn en andere socials in met de visuals uit de mediakit. Je kunt zelf jouw eigen foto in de visual plaatsen. Dát is nog eens jezelf in de etalage zetten!

Vergeet niet hashtags te gebruiken zoals: #weekvandeloopbaan #ontwikkeladvies #werk #gratisontwikkelgesprek #noloc #loopbaanbegeleiding #arbeidsmarkt #loopbaancoach #loopbaanadvies #loopbaanontwikkeling 

Download direct de mediakit

Socialmedia_rechthoek_liggend