Kom naar Den Haag en ontmoet internationale loopbaanwetenschappers

Kom naar Den Haag en ontmoet internationale loopbaanwetenschappers

23-01-2023
Nieuws

Van 28 t/m 30 juni organiseert Noloc samen met Euroguidance en de Open Universiteit de internationale IAEVG-conferentie met als thema ‘Lifelong development as a standard’. Maar liefst 101 papers zijn ingediend waar het wetenschappelijk comité zich nu over buigt. Vooral donderdag 29 juni biedt een interessant programma voor loopbaanprofessionals.

Wist je dat ...

  • er internationaal veel interesse is voor ‘onze’ conferentie en er inmiddels 101 papers zijn ingediend waar het wetenschappelijk comité zich nu over buigt?
  • er ook een informatiemarkt is en informatieve posters hangen met tools en methodieken en interessante projecten uit binnen- en buitenland?
  • donderdag 29 juni is ingericht als Noloc congresdag met Nederlandstalige workshops naast het internationale programma?
  • op donderdag 29 juni óók de volgende wetenschappers een lezing geven: Sally Clarke, Tristram Hooley, Jos Akkermans en Michael Arthur? 
  • je tot 1 maart vroegboekkorting krijgt? 

Een early bird ticket voor de gehele conferentie kost voor IAEVG-leden (en dus ook voor Noloc-leden!) € 445,- Voor overige deelnemers is de prijs € 595,-. Een dagticket kost voor IAEVG-leden/Noloc-leden € 195,- en voor niet-leden € 295,-. Tickets kun je aanschaffen via de site van de conferentie. NB: uiteraard krijg je hiervoor PE-punten t.b.v. je (re)certificering!

Internationale loopbaanwetenschappers

World Forum in Den Haag is een prachtige locatie om elkaar te ontmoeten. Graag stellen we vast de boeiende internationale wetenschappers aan je voor die op donderdag 29 juni op het programma staan:

  • Sally Clarke - auteur, coach, internationaal spreker en burn-out onderzoeker. Zij onderzoekt het complexe en veelzijdige probleem van burn-out en betoogt hoe onze leiders vandaag nog kunnen beginnen met het voorkomen van burnout. 
  • Tristram Hooley - hoogleraar loopbaaneducatie. Zijn onderzoek richt zich op de onderlinge relatie tussen loopbaan, loopbaanbegeleiding, politiek en technologie. Hij heeft uitgebreid geschreven over loopbaanbegeleiding en sociale rechtvaardigheid. Hij deelt zijn levenslange visie op loopbaanontwikkeling en stelt dat loopbaanbegeleiding beschikbaar moet zijn voor iedereen op alle leeftijden en in alle levensfasen.
  • Jos Akkermans - universitair hoofddocent bij de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn onderzoek richt zich op loopbaanontwikkeling, met speciale interesses in carrièreschokken, duurzame carrières, inzetbaarheid en carrièresucces. Hij weet alles over de achtergrond en huidige status van onderzoek naar duurzame loopbanen.
  • Michael Arthur - loopbaanwetenschapper die bekend staat om zijn introductie van zowel grenzeloze carrières als intelligente carrières. Hij verzorgt In samenwerking met het Platform Noloc Kennisprofessionals en de Open Universiteit een speciale sessie over het door hem ontwikkelde ‘Intelligent Careers Framework’ en het nemen van eigenaarschap over je loopbaan. 

Boek nu je ticket met vroegboekkorting

Kom je ook in juni naar Den Haag? Je bent van harte welkom! Meer info en tickets: www.iaevgconference2023.nl.